A 2015-ös Glamour-gála szerelmespárjai
Nézd meg, hogy kik voltak az idei Glamour Women of the Year díjátadó gála friss és régóta egy pár alkotó szerelmesei!

Dia

	Munkácsy Kata és Serbán Attila	A Madách Színház színésze olyan fiatalos, hogy fel sem tűnik az a 16 év korkülönbség, ami közte és színésznő szerelme, a Barátok közt egykori szereplője között van.

Munkácsy Kata és Serbán Attila

A Madách Színház színésze olyan fiatalos, hogy fel sem tűnik az a 16 év korkülönbség, ami közte és színésznő szerelme, a Barátok közt egykori szereplője között van.

Dia

 	Csisztu Zsuzsa és férje  	A Digi Sport műsorvezetője a 2015-ös Glamour-gálára férjével, Ketskés Norberttel érkezett, akivel lassan tíz éve élnek boldog házasságban.

Csisztu Zsuzsa és férje

A Digi Sport műsorvezetője a 2015-ös Glamour-gálára férjével, Ketskés Norberttel érkezett, akivel lassan tíz éve élnek boldog házasságban.

Dia

	Debreczeni Zita és Gianni	Gianni Annoni, egykori műsorvezető, étteremtulajdonos és Debreczeni Zita modellből lett fotós a 2015-ös Glamour-gálán vállalta fel először, hogy egy párt alkotnak.

Debreczeni Zita és Gianni

Gianni Annoni, egykori műsorvezető, étteremtulajdonos és Debreczeni Zita modellből lett fotós a 2015-ös Glamour-gálán vállalta fel először, hogy egy párt alkotnak.

Fotó: Red Lemon

Dia

 	Muri Enikő és párja  	Az énekesnő, színésznő és párja, Károly az est egyik turbékoló szerelmespárja volt, sokszor összebújtak, a fotósok előtt sem jöttek zavarba, ha csókot váltottak.

Muri Enikő és párja

Az énekesnő, színésznő és párja, Károly az est egyik turbékoló szerelmespárja volt, sokszor összebújtak, a fotósok előtt sem jöttek zavarba, ha csókot váltottak.

Dia

 	Kulcsár Edina és párja  	A 2014-es Miss World Hungary és a londoni világverseny második helyezettje párjával érkezett. Ritka pillanat volt ez, hisz Máté kerüli a nyilvánosságot. 

Kulcsár Edina és párja

A 2014-es Miss World Hungary és a londoni világverseny második helyezettje párjával érkezett. Ritka pillanat volt ez, hisz Máté kerüli a nyilvánosságot. 

Dia

	Lola és párja	Az énekesnő bájosan arra kérte zenész vőlegényét, Bencét, hogy álljon vele a fotósok elé - nem volt kérdés, hogy megteszi-e.

Lola és párja

Az énekesnő bájosan arra kérte zenész vőlegényét, Bencét, hogy álljon vele a fotósok elé - nem volt kérdés, hogy megteszi-e.

Dia

	Gájer Bálint és Ötvös Brigitta	A sármos énekes gyönyörű szerelmével, a Miss International Hungary cím 2013-as birtokosával érkezett a hetedik Glamour-gálára.

Gájer Bálint és Ötvös Brigitta

A sármos énekes gyönyörű szerelmével, a Miss International Hungary cím 2013-as birtokosával érkezett a hetedik Glamour-gálára.

Dia

	Oláh Gergő és felesége	Az X-Faktor harmadik szériájának győztesét felesége, Niki kísérte el a Glamour Women of the Year díjátadó gálára.

Oláh Gergő és felesége

Az X-Faktor harmadik szériájának győztesét felesége, Niki kísérte el a Glamour Women of the Year díjátadó gálára.

Dia

 	Várhegyi Lucas Palmira és Czibi Norbert  	A Rising Star győztese és második helyezettje együtt fotózkodtak, nyomban meg is indultak a pletykák: mégiscsak egy párt alkotnak?

Várhegyi Lucas Palmira és Czibi Norbert

A Rising Star győztese és második helyezettje együtt fotózkodtak, nyomban meg is indultak a pletykák: mégiscsak egy párt alkotnak?

Ezt is szeretjük
Fotó: