A 2015-ös Glamour-gála sztárjai
Nézd meg, milyen ruhákat viseltek a 7. Glamour Women of the Year díjátadó gála sztárjai!

Dia

	Zséda	Az egyedi ruhákért rajongó énekesnő a 2015-ös Glamour-gálára Amerikából rendelte ezt az ejtett vállú, pöttyös kreációt, amihez az idei év nagy slágerét, a rojtos táskát választotta kiegészítőnek.

Zséda

Az egyedi ruhákért rajongó énekesnő a 2015-ös Glamour-gálára Amerikából rendelte ezt az ejtett vállú, pöttyös kreációt, amihez az idei év nagy slágerét, a rojtos táskát választotta kiegészítőnek.

Dia

 	Sarka Kata 	Hajdú Péter műsorvezető felesége ebben a Léber Barbara által tervezett koktélruhában kiérdemelhette volna a Glamour legdögösebb sztárja címet. 

Sarka Kata

Hajdú Péter műsorvezető felesége ebben a Léber Barbara által tervezett koktélruhában kiérdemelhette volna a Glamour legdögösebb sztárja címet. 

Dia

	Horváth Éva	A VIASAT3 műsorvezetője egy lenge, halványzöld, uszályos ruhában tündökölt, amit Mérő Péter tervezett. Hozzá magenta színű cipőt és táskát választott.

Horváth Éva

A VIASAT3 műsorvezetője egy lenge, halványzöld, uszályos ruhában tündökölt, amit Mérő Péter tervezett. Hozzá magenta színű cipőt és táskát választott.

Dia

 	Hien 	A 2015-ös Glamour Women of the Year legjobb énekesnője a Madleine Couture, vagyis Ruzsa Magdolna divattervező rojtokkal különlegessé tett fekete estélyi ruhájában lépett a vörös szőnyegre. 

Hien

A 2015-ös Glamour Women of the Year legjobb énekesnője a Madleine Couture, vagyis Ruzsa Magdolna divattervező rojtokkal különlegessé tett fekete estélyi ruhájában lépett a vörös szőnyegre. 

Dia

 	Szabó Zsófi 	Az RTL Klub műsorvezetője a romantikus oldalát mitatta meg az idei Glamour-gálán, egy rózsaszín csipkeruhára esett a választása.

Szabó Zsófi

Az RTL Klub műsorvezetője a romantikus oldalát mitatta meg az idei Glamour-gálán, egy rózsaszín csipkeruhára esett a választása.

Dia

 	Iszak Eszti 	A VIVA TV fiatal műsorvezetője ezüstben csillogott, a Mérő Péter által tervezett földig érő estélyi ruháját geometriai minták díszítették.

Iszak Eszti

A VIVA TV fiatal műsorvezetője ezüstben csillogott, a Mérő Péter által tervezett földig érő estélyi ruháját geometriai minták díszítették.

Dia


            	Trokán Nóra
            	A színésznő talpig feketében, egy nadrág-blézer összeállításban vette érkezett és vette át az gála különdíját: ő lett a legszebb hajú magyar sztár.

Trokán Nóra

A színésznő talpig feketében, egy nadrág-blézer összeállításban vette érkezett és vette át az gála különdíját: ő lett a legszebb hajú magyar sztár.

Dia

 	Szekeres Nóra 	A TV2 műsorvezetője a Use egy halvány menta színű különleges kreációjban partizott.

Szekeres Nóra

A TV2 műsorvezetője a Use egy halvány menta színű különleges kreációjban partizott.

Dia

	Palvin Barbi	A Glamour-gálán már többször is díjazott világhírű modell egy áttetsző, csipkével díszített, fekete estélyiben jelent meg az esten.

Palvin Barbi

A Glamour-gálán már többször is díjazott világhírű modell egy áttetsző, csipkével díszített, fekete estélyiben jelent meg az esten.

Dia

 	Horány Juli 	A 2014-es X-Faktor gyönyörű énekesnője a Glamour-gála egyik legszebb estélyi ruháját viselte, amelynek megálmodója Gyöngyösi Renátának, az INER tervezője.

Horány Juli

A 2014-es X-Faktor gyönyörű énekesnője a Glamour-gála egyik legszebb estélyi ruháját viselte, amelynek megálmodója Gyöngyösi Renátának, az INER tervezője.

Dia

	Osvárt Andrea	2014 után az idei évben is ő vehette át a Glamour Women of the Year legjobb színésznőnek járó díját. A gálára Napsugar von Bittera testhezálló, fekete kreációjában érkezett. 

Osvárt Andrea

2014 után az idei évben is ő vehette át a Glamour Women of the Year legjobb színésznőnek járó díját. A gálára Napsugar von Bittera testhezálló, fekete kreációjában érkezett. 

Dia

 	Muri Enikő 	A porcelánbőrű énekesnő, színésznő smaragdzöld szoknyából és a csipkével díszített, testhezálló, fekete felsőrészből álló Kokafashion ruhája tökéletes választás, remekül állt neki.

Muri Enikő

A porcelánbőrű énekesnő, színésznő smaragdzöld szoknyából és a csipkével díszített, testhezálló, fekete felsőrészből álló Kokafashion ruhája tökéletes választás, remekül állt neki.

Dia

 	Csisztu Zsuzsa 	A Digi Sport műsorvezetője a klasszikus kis fekete mellett döntött, amit gyöngyök díszítettek. Férjével, Ketskés Norberttel jelent meg az esten. 

Csisztu Zsuzsa

A Digi Sport műsorvezetője a klasszikus kis fekete mellett döntött, amit gyöngyök díszítettek. Férjével, Ketskés Norberttel jelent meg az esten. 

Dia

	Lola	Az énekesnő a Prieston divattervezőjének, Nagy Noéminek fekete-pink, virágmintás kreációját viselte.

Lola

Az énekesnő a Prieston divattervezőjének, Nagy Noéminek fekete-pink, virágmintás kreációját viselte.

Dia

 	Cinthya Dictator 	Az Éden Éjjel műsorvezetője köldökig kivágott bársonyruhában mutatta meg karcsú alakját. Diadémjával úgy nézett ki, mint egy hercegnő.

Cinthya Dictator

Az Éden Éjjel műsorvezetője köldökig kivágott bársonyruhában mutatta meg karcsú alakját. Diadémjával úgy nézett ki, mint egy hercegnő.

Dia

 	Agárdi Szilvia és Weisz Fanni 	A Voice-ban ismertté vált, nemlátó Agárdi Szilvi barátnőjével, a siket modell Weisz Fannival a Meringue egy-egy kreációjában érkezett a gálára. Az énekesnő egy púderrózsaszín csipkeruhában, a szépségkirálynő pedig egy virágos kreációban bűvölt el mindenkit.

Agárdi Szilvia és Weisz Fanni

A Voice-ban ismertté vált, nemlátó Agárdi Szilvi barátnőjével, a siket modell Weisz Fannival a Meringue egy-egy kreációjában érkezett a gálára. Az énekesnő egy púderrózsaszín csipkeruhában, a szépségkirálynő pedig egy virágos kreációban bűvölt el mindenkit.

Dia


            	Görög Zita
            	A RTL Klub műsorvezetője az egyszerűségre szavazott ebben a letisztult szabásvonalú, fekete darabban.

Görög Zita

A RTL Klub műsorvezetője az egyszerűségre szavazott ebben a letisztult szabásvonalú, fekete darabban.

Dia

	Kulcsár Edina	A 2014-es Miss World Hungary, a londoni világverseny második helyezettje fehér miniruhát húzott, az átlósan megkötött virágos kendőben úgy tűnt, mintha most is szépségkirálynő-választáson lennénk.

Kulcsár Edina

A 2014-es Miss World Hungary, a londoni világverseny második helyezettje fehér miniruhát húzott, az átlósan megkötött virágos kendőben úgy tűnt, mintha most is szépségkirálynő-választáson lennénk.

Dia

	Molnár Andrea	A SportKlub csinos műsorvezetője a Treasure Budapesttől választotta ezt a tűzpiros alkalmi ruhát, ami szemből is szép, de szabása hátulról igazán izgalmas.

Molnár Andrea

A SportKlub csinos műsorvezetője a Treasure Budapesttől választotta ezt a tűzpiros alkalmi ruhát, ami szemből is szép, de szabása hátulról igazán izgalmas.

Dia


            	Boggie
            	Csemer Boglárka, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója egy krémszínű összeállításban mutatta meg kisfogástalan alakját.

Boggie

Csemer Boglárka, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója egy krémszínű összeállításban mutatta meg kisfogástalan alakját.

Dia

	Nyári Dia	A Barátok közt színésznője a Sugarbirds királykék kreációjában nem maradt észrevétlen.

Nyári Dia

A Barátok közt színésznője a Sugarbirds királykék kreációjában nem maradt észrevétlen.

Dia


            	Bogi
            	A Dal című műsor tavalyi nagy felfedezettje, Dallos-Nyers Boglárka Szegedi Kata divattervező türkizkék ruháját ezüst kiegészítőkkel viselte.

Bogi

A Dal című műsor tavalyi nagy felfedezettje, Dallos-Nyers Boglárka Szegedi Kata divattervező türkizkék ruháját ezüst kiegészítőkkel viselte.

Dia


            	Cserpes Laura
            	Az énekesnő virágos, csipkés ruhájában úgy libbent be a Glamour-gálára, mint egy tavasztündér.

Cserpes Laura

Az énekesnő virágos, csipkés ruhájában úgy libbent be a Glamour-gálára, mint egy tavasztündér.

Ezt is szeretjük
Fotó: