Debreczeni Zita szexi ruhában vette át díját a Glamour-gálán - Képeken a nyertesek

A 11. GLAMOUR Women of The Year díjátadó jelöltjei és nyertesei.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Glamour magazin éves díjátadóján, a Glamour Women of the Year gálán tizenegyedik alkalommal választották meg az olvasók hazánk leginspirálóbb hölgyeit. A március 8-án, a Várkert Bazárban megrendezett eseményen ünnepélyes keretek között hét kategóriában hirdettek győztest. A jelöltek között többen második, sőt volt, aki harmadik alkalommal volt esélyes a címre. 2019-ben majdnem 60 000 szavazatot adtak le a magazin olvasói kedvenc jelöltjeikre.

A GLAMOUR Women of the Year gálát 2009-ben rendezték meg először, az elmúlt tíz évben számtalan női példaképet, sikeres életutat ismerhettünk meg közelebbről. A magazin egyik legfontosabb küldetése a női összefogás erősítése és a nők inspirálása az élet minden területén. 2019-ben is 30 olyan nőt láthattunk a jelöltek között, akik az elmúlt években példaképekké váltak és ösztönzők lehetnek mások számára. Az eddigiekhez hasonlóan idén is a közönség szavazhatta meg a nyerteseket.

miklos-melinda
Fotó: Glamour

A Glamour szerkesztősége idén is átadta Az év hősnője díjat, amellyel egy olyan személy, szervezet, egyesület munkáját ismerik el, akik egy fontos társadalmi ügyet karolnak fel. Idén a díjat Miklós Melinda, a Nyitottak vagyunk ügyvezetője kapta.

Az év divattervezőjének járó szobrocskát 2019-ben Sármán Nóra vehette át, aki már harmadszor izgulhatott a jelölése miatt. (Jelölt volt még Cakó Kinga CAKO, Polgár Diána DYAN, Tóth Melinda DAIGE és Zsigmond Dóra DORA ZSIGMOND.)

Az év énekesnője kategória jelöltjei közül Dallos Bogi is harmadszor volt jelölt, ezért az esélytelenek nyugalmával jött el a gálára, nem gondolta volna, hogy ő nyer. (Jelölt volt még Lábas Viki, Pátkai Rozina, Sena Dagadu és Schoblocher Barbara.)

dallos-bogi
Fotó: Glamour

Idén másodjára szavazhattak az olvasók az év vállalkozójára, aki 2019-ben Tomán Szabina, a Toman Diet alapítója lett. (Jelölt volt még Eöttevényi Zsófia KONFETTI&CO, Jagasics Hedvig SUGARBIRD, Oszlánczi Réka CREPPY PALACSINTAHÁZ és Palánki Gabriella KAP.)

Az év közösségimédia-sztárjára idén harmadik alkalommal voksolhattak az olvasók. 2019-ben a kategória nyertese Debreczeni Zita, vagyis Annoni Zita lett, akit 2009-ben jelöltek először, és ez volt a harmadik jelölése, ezért ő sem számított rá, hogy díjjal térhet haza. Kiemelte, hogy a többi jelölt akkor született, amikor ő elvégezte a nyolcadik osztályt, ezért ilyen fiatal mezőnyben különösen örül a díjnak. (Jelölt volt még Kovács Dorottya - Chloe From The Woods -, Sirokai Diána, Sydney van den Bosh és Weisz Fanni.)

Az év lakberendezője kategóriában az elismerést a harmadszor jelölt Zai Viktória vehette át. (Jelölt volt még Bertóty Eszter, Fekete Dóra, Pesti Gabriella és Vátyi Erika.)

Az év színésznőjének Döbrösi Laurát választották az olvasók. (Jelölt volt még Farkas Franciska, Jakab Juli, Jordán Adél és Szamosi Zsófi.)

A 26 éves színésznő tavaly az Aranyélet harmadik, befejező évadában Miklósi Mira szerepében nyűgözte le a sorozatrajongókat, de 2018-ban mutatták be Szász Attila Örök tél című filmjét is, amelyben a siket Annát alakította. Független társulatok előadásaiban láthatjuk, többek között az RS9 Színház és a Jurányi Ház színpadán.

Ezt is szeretjük