A 2016-os Glamour-gála sztárjai
Nézd meg, milyen ruhákat viseltek a 8. Glamour Women of the Year díjátadó gála sztárjai!

Dia

 	Sarka Kata 	Szinte talpig hófehérben partizott a nyolcadik Glamour-gálán. A Lukéj Gabi által tervezett monokróm összeállítást a piros tűsarkú és retikül törte meg.

Sarka Kata

Szinte talpig hófehérben partizott a nyolcadik Glamour-gálán. A Lukéj Gabi által tervezett monokróm összeállítást a piros tűsarkú és retikül törte meg.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Vajna Tímea 	Andy Vajna felesége egy piros, aszimmetrikus koktélruhát választott a Glamourra, amelynek dekoltázsával vonzotta a tekinteteket. A ruha Victoria Beckham kollekciójából származik.

Vajna Tímea

Andy Vajna felesége egy piros, aszimmetrikus koktélruhát választott a Glamourra, amelynek dekoltázsával vonzotta a tekinteteket. A ruha Victoria Beckham kollekciójából származik.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Som-Balogh Edina 	A Barátok közt gyönyörű színésznője Benes Anita, a Daalarna tervezőjének pink kreációjába bújt, csillogó táskája az Al Baraka tervezése.

Som-Balogh Edina

A Barátok közt gyönyörű színésznője Benes Anita, a Daalarna tervezőjének pink kreációjába bújt, csillogó táskája az Al Baraka tervezése.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Iszak Eszter	A VIVA TV műsorvezetője az est egyik legszexibb ruháját viselte, ami nem mellesleg egyedi tervezésű volt.

Iszak Eszter

A VIVA TV műsorvezetője az est egyik legszexibb ruháját viselte, ami nem mellesleg egyedi tervezésű volt.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Rogán Cecília	Rogán Antal felesége Sarka Katával érkezett, és egy nagyon rövid, korallszínű csipkeruhát viselt, amit a Daalarnától választott.

Rogán Cecília

Rogán Antal felesége Sarka Katával érkezett, és egy nagyon rövid, korallszínű csipkeruhát viselt, amit a Daalarnától választott.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Csisztu Zsuzsa 	A DIGI TV műsorvezetője egy nőies idomait kihangsúlyozó koktélruhában pompázott. A partira férje kísérte el.

Csisztu Zsuzsa

A DIGI TV műsorvezetője egy nőies idomait kihangsúlyozó koktélruhában pompázott. A partira férje kísérte el.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Molnár Szilágyi Szilvia 	Caramel gyönyörű felesége egy meseszép, Sármán Nóra által tervezett csipkeruhában tündökölt. A nemrégiben babacipőboltot indító sztárfeleség a Blikk különdíjasa lett.

Molnár Szilágyi Szilvia

Caramel gyönyörű felesége egy meseszép, Sármán Nóra által tervezett csipkeruhában tündökölt. A nemrégiben babacipőboltot indító sztárfeleség a Blikk különdíjasa lett.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Kulcsár Edina	A szépségkirálynő, műsorvezető a saját neve által fémjelzett Edina Kulcsar Showroom egy merészen dekoltált darabjában gálázott, kedvét begipszelt karja sem szegte. 

Kulcsár Edina

A szépségkirálynő, műsorvezető a saját neve által fémjelzett Edina Kulcsar Showroom egy merészen dekoltált darabjában gálázott, kedvét begipszelt karja sem szegte. 

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Csobot Adél 	A 2016-os Glamour-gála legszebb kismamája kétségkívül Csobot Adél volt, aki az év énekesnője díjjal térhetett haza.

Csobot Adél

A 2016-os Glamour-gála legszebb kismamája kétségkívül Csobot Adél volt, aki az év énekesnője díjjal térhetett haza.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Dukai Regina 	Hazánk egyik legnépszerűbb modellje természetesen a Sugarbird tervezőjének, Baranyi Ádámnak egy hófehér overalljában érkezett, majd vette át az év közösségimédia-sztárja kategória díját.

Dukai Regina

Hazánk egyik legnépszerűbb modellje természetesen a Sugarbird tervezőjének, Baranyi Ádámnak egy hófehér overalljában érkezett, majd vette át az év közösségimédia-sztárja kategória díját.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Marton Adrienn	Edvin Marton hegedűművész gyönyörű felesége egy korallszínű csipkeruhát választott a Glamourra a Brandroomtól.

Marton Adrienn

Edvin Marton hegedűművész gyönyörű felesége egy korallszínű csipkeruhát választott a Glamourra a Brandroomtól.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Debreczeni Zita	A legjobb közösségi médiasztár kategória jelöltje sötét színű csipke összeállítását egy piros mintás tűsarkúval dobta fel.

Debreczeni Zita

A legjobb közösségi médiasztár kategória jelöltje sötét színű csipke összeállítását egy piros mintás tűsarkúval dobta fel.

Fotó: Glamour

Dia

	Gubík Ági	A Barátok közt című sorozatban is szereplő sztár, Az év színésznője kategória egyik jelöltje egy sárga estélyiben ragyogta be a termet.

Gubík Ági

A Barátok közt című sorozatban is szereplő sztár, Az év színésznője kategória egyik jelöltje egy sárga estélyiben ragyogta be a termet.

Fotó: Glamour

Dia


            	Balsai Móni
            	A Liza, a rókatündér című filmmel több díjat is nyert színésznő egy bordó estélyiben nyűgözte le a közönséget.

Balsai Móni

A Liza, a rókatündér című filmmel több díjat is nyert színésznő egy bordó estélyiben nyűgözte le a közönséget.

Fotó: Glamour

Dia

	Szekeres Nóra	A nyolcadik Glamour-gála műsorvezetője a színpadon estélyiben egy földet seprő estélyiben zsebelte be az elismerő pillantásokat.

Szekeres Nóra

A nyolcadik Glamour-gála műsorvezetője a színpadon estélyiben egy földet seprő estélyiben zsebelte be az elismerő pillantásokat.

Fotó: Glamour

Dia

	Szekeres Nóra	A TV2 képernyőse a díjkiosztó utáni partin már ebben a fekete, csipkés ruhában volt látható.

Szekeres Nóra

A TV2 képernyőse a díjkiosztó utáni partin már ebben a fekete, csipkés ruhában volt látható.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Mádai Vivien 	Az MTVA műsorvezetője kék overallját a lábbelijével harmonizáló, tarka, oversize retiküllel tette különlegessé.

Mádai Vivien

Az MTVA műsorvezetője kék overallját a lábbelijével harmonizáló, tarka, oversize retiküllel tette különlegessé.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Ónodi Eszter	Az RTL Klub Aranyélet című sorozatában vagy az Anyám és más futóbolondok a családból című filmben zseniálisat alakító Ónodi Eszter vehette át az év színésznőjének járó díjat Bombera Krisztinától.

Ónodi Eszter

Az RTL Klub Aranyélet című sorozatában vagy az Anyám és más futóbolondok a családból című filmben zseniálisat alakító Ónodi Eszter vehette át az év színésznőjének járó díjat Bombera Krisztinától.

Fotó: Glamour

Dia

 	Földes Eszter 	A színésznő férjével, Lovasi Andrással jelent meg a gálán, de az énekes nem kívánt fotózkodni, a terepet átadta az év színésznője kategóriában jelölt feleségének.

Földes Eszter

A színésznő férjével, Lovasi Andrással jelent meg a gálán, de az énekes nem kívánt fotózkodni, a terepet átadta az év színésznője kategóriában jelölt feleségének.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Cserpes Laura	Az énekesnő nőies formáit a Prieston tervezőjének, Nagy Noéminek az egyik kreációjába bújtatta.

Cserpes Laura

Az énekesnő nőies formáit a Prieston tervezőjének, Nagy Noéminek az egyik kreációjába bújtatta.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Nagy Alexa	A Barátok közt színésznője egy arany rojtokkal megbolondított, fekete ruhában érkezett a gálára.

Nagy Alexa

A Barátok közt színésznője egy arany rojtokkal megbolondított, fekete ruhában érkezett a gálára.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Nyári Dia	A Barátok közt Hannája egy fekete-korall Sugarbirds darabban jelent meg a Glamour-gálán.

Nyári Dia

A Barátok közt Hannája egy fekete-korall Sugarbirds darabban jelent meg a Glamour-gálán.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

 	Horányi Juli 	Az X-Faktor felfedezettje az év divattervezője kategória nyertesének, a Nubunak egy szürke kreációjában vett részt a díjkiosztón. Az év énekesnője kategóriában ugyan nem nyert, de különdíjas lett a leginspirálóbb hajú nőként.

Horányi Juli

Az X-Faktor felfedezettje az év divattervezője kategória nyertesének, a Nubunak egy szürke kreációjában vett részt a díjkiosztón. Az év énekesnője kategóriában ugyan nem nyert, de különdíjas lett a leginspirálóbb hajú nőként.

Fotó: Bodnár Zsófia

Dia

	Bogi	Az év énekesnője kategória egyik jelöltje, Dallos Boglárka egy Tomcsányi Dóra által tervezett különleges ruhájában jelent meg.

Bogi

Az év énekesnője kategória egyik jelöltje, Dallos Boglárka egy Tomcsányi Dóra által tervezett különleges ruhájában jelent meg.

Fotó: Glamour
Ezt is szeretjük
Fotó: