Elbűvölő szőkeség! A Megasztáros Giorgio végre megmutatta barátnőjét
Giorgio és kedvese, Ági még csak egy hónapja alkotnak egy párt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden bizonnyal sokan emlékeznek még Giorgióra, aki a Megasztár ötödik szériájában tűnt fel, és akiről azt mondta Eszenyi Enikő, hogy született showman, aki pillanatok alatt elképesztő hangulatot képes varázsolni a színpadon.

A 25 éves énekesről a TV2 népszerű tehetségkutató műsora óta viszonylag keveset hallhattunk, ám a legfrissebb hírek életébe váratlanul beköszöntött a szerelem, amit ő maga is megerősített hivatalosan.

Egy éve alkotnak egy párt

Az egykori megasztár az Aktívban mutatta be új barátnőjét, Ágit, akivel már négy éve ismerik egymást, ám kapcsolatuk csak a közelmúltban vett romantikus fordulatot - hivatalosan ugyanis csak egy hónapja alkotnak egy párt.

A szerelmesek a közelmúltban a Fővárosi Állat- és Növénykertben randevúztak, ahová elkísérte őket az Aktív stábja is, ők pedig örömmel meséltek a nézőknek bimbózó románcukról.

- Nagyon egymásra találtunk, mert ugye nekem a teknős, az ilyen kabbalaszerűségem, a teknős és a kacsa, ez a kettő a kedvenc állatunk, de a kecske és az orángután, amit még nagyon szeretünk - árulta el Giorgio.

Képes a kompromisszumokra

Ági egyébként nagyon elégedett a fiatal énekessel, aki elmondása szerint odafigyel rá, és sok más pasival ellentétben hajlandó kompromisszumokat is kötni boldogságuk érdekében.

- Nagyon odafigyel arra, hogy én mit szeretnék, hogy ha például én kitalálok egy programot, ahová el szeretnék menni, akkor ő nagyon megértő, abszolút kompromisszumkész minden tekintetben - nyilatkozta Ági.

Giorgio pedig csak annyit fűzött hozzá ehhez a feltárulkozó és szívből jövő vallomáshoz, nem kevés öniróniáról tanúbizonyságot téve, hogy ő bizony papucs, és kész - ám ezt minden bizonnyal nem gondolta teljesen komolyan.

Ezt is szeretjük