Két nővel állt össze! Belevaló csajokat talált Geszti Péter új zenekarához
Geszti Péter két csinos énekesnővel alapított új bandát Gringostar néven.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nők gyűrűjében érkezett a Reggelibe Geszti Péter, az RTL Klub képernyőjén mutatta be ugyanis először új csapatát.

Az X-Faktor nagydumás mentorát eddig is sokoldalú embernek ismertük meg: rapper, énekes, dalszerző és elismert reklámszakember egy személyben.

11 év után tér vissza a zenéléshez

Péter zenéhez való kötődése eddig is szinte minden munkájában megmutatkozott, de a Jazz+Az feloszlása óta zenekar frontemberként nem tűnt fel újra.

Tulajdonképpen várható volt, hogy az ötletgazdag előadó előbb-utóbb előrukkol valami újdonsággal. Úgy tűnik, 2011 lett a zenekar-alapítás éve, Péter ugyanis két fiatal és bájos énekesnővel az oldalán Gringostar néven új bandát toborzott.

- Én 11 éve nem zenélek, és most fehérbőrű bevándorlóként, spanyolul gringóként, újra bevándorlok a zene világába. Ezért lett a zenekar neve Gringostar - magyarázta meg az elmés szójátékot és névválasztást Geszti.

A két barna szépséggel, Gereben Zitával és Sapszon Orsolyával felálló zenekar egyébként nem ad hoc szerveződött.

Kilenc nővel is elbír

Péter elmondása szerint komoly válogatást tartottak, sokáig keresték a megfelelő hangokat. A hölgyek egyébként nemcsak énekelnek, hangszeren is játszanak, Zita brácsázik, Orsi pedig gitározik.

- Elhatároztam, hogy csak nagyon pozitív dolgokat fogunk megénekelni, és hogy azt a dinamikát és energiát, amit én most megkaptam az élettől, zenébe öntöm - foglalta össze a zenekar célját Geszti.

A nagydumás zenész egyébként nem véletlenül döntött az örömzene mint műfaj mellett. Nem tagadja, hogy elsősorban a családi boldogság inspirálta őt, és persze a nők, akik körülveszik. Az énekes viccelődve sorolta fel élete nőit: édesanyját, nejét, két kislányát, két énekesnőjét és három unokahúgát - mint múzsáit.

Péter magánéletében 2008 volt a változás éve, ekkor talált rá élete párjára, Ditz Editre. A sztárpárnak egy évre rá született meg első gyermeke, Sára Lujza, aki mellé idén márciusban kistestvér is érkezett, egy újabb kislány, Lenke Róza.

A zenekar első élő koncertje július 15-én Siófokon lesz, melyre Péter mentoráltjait, az X-Faktor tehetséges énekesnőit - Vecát, Fannit és Dorkát - is meghívta.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük