Mentoráltjai ellen fordul? Meglepő kijelentést tett Geszti Péter

Geszti Péter a legutóbbi párbaj kapcsán egy első hallásra különös dolgot mondott.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor valószínűleg legizgalmasabb pillanatait nem is az egymás után fellépő sztárjelöltek szolgáltatják, hanem a párbaj.

Párbajozni a közönség által két leggyengébbnek ítélt produkció előadója kényszerül - ám gyakran éppen ez alatt a néhány perc alatt történnek igazi kis csodák a színpadon.

A párbaj, és ami utána van

Akik még nem csaptak össze a riválisukkal, azok úgy félnek a párbajtól, mint a tűztől. Ám akik már megtapasztalták, milyen is - talán utoljára - kiállni a közönség elé, azok egyik napról a másikra hatalmas változáson mennek át.

Shodeinde Dorka például úgy tűnt, egészen feladta, amikor kiderült, párbajozni fog - de miután mégis bent maradt a versenyben, szinte megtáltosodott a következő élő adásra.

Janicsák Veca pedig, akit addig gyakran kritizáltak, miért nem adja át magát jobban az érzelmeinek, éppen a kiesés közelsége szabadította fel: párbajdalát olyan beleéléssel adta elő, hogy a közönség is megkönnyezte.

200 százalékon is lehet teljesíteni

Pontosan ezt ismerte fel Geszti Péter is a legutóbbi élő adás után, ezért - bár igyekszik mentoráltjait úgy felkészíteni, hogy ne kelljen párbajozniuk - tulajdonképpen nem lát abban semmi rosszat, ha valaki mégis kénytelen előadni a végső összecsapásra szánt dalát.

itt van egy video

- Mindig párbajoznia kellene mindenkinek, mert akkor egyszerűen elszabadul a csoda, amiben a zene és az előadó-művészet kibontakozik - jelentette ki a szókimondó mentor az After X műsorában Takács Nikolas kapcsán.

Mint ismeretes, Nikolas hangjával mindig is elégedettek voltak a mentorok, ám többen hiányolták belőle a tüzet, és állandóan langyosnak ítélték produkcióját. Egészen a párbajdalig! Cserháti Zsuzsa Akad, amit nem gyógyít meg az idő sem című slágerét a tehetséges énekes olyan mosolygósan és felszabadultan adta elő, hogy még a kétkedőknek is leesett az álla.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hogy legközelebb kiből jön majd ki - Keresztes Ildikó szavaival élve - az állat a végső összecsapáskor? Szombaton kiderül!

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük