Elárulta! Ilyen nőre vágyik a frissen elvált Gesztesi Károly
Gesztesi Károly már túltette magát a csalódáson, és úgy tűnik, azt is tudja, milyen nővel tudná újrakezdeni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gesztesi Károly és Liptai Claudia házasságát mindaddig kiegyensúlyozottnak és boldognak hitte a világ, amíg bombaként nem robbant a hír: a sztárpár válik.

Azóta már hivatalosan is megtörtént a procedúra, így végérvényessé vált, a két híresség külön utakon folytatja tovább.

Hogy melyikük kivel képzeli el a jövőt, az egyelőre bizonytalan, Gesztesi Károly, akit a nézők mostanában a Jóban Rosszban sorozatban láthatnak, mindenesetre nem aggódik azon, rátalál-e még a hozzáillő nőre.

Az internetben nem hisz

Mint a Hot magazinnak adott interjújában nemrég elárulta, nem igaz, hogy az interneten keresgélné az igazit, mivel az e-mailezésen kívül nem nagyon művel mást a számítógéppel. Ám valóban nyitott szemmel jár, hiszen bárhol belebotolhat valakibe, akivel érdemes lehet közelebbről megismerkedni.

És hogy milyen hölgy tudná levenni a lábáról? Nos, az egykor nagy vadásznak becézett szívtipró úgy véli, az idők során alaposan megváltozott az ízlése.

Mást tart fontosnak

Míg fiatalon többnyire a külső alapján választott - akkoriban a magas táncoslányok vonzották -, addig manapság a hajszínnél, testalkatnál és életkornál sokkal többre tartja a belső értékeket.

Ám három fontos feltételnek mindenképpen meg kell felelnie annak, aki el akarja nyerni az áprilisban 47 éves színész kegyeit. Az első és leglényegesebb, hogy kijöjjön a sztár gyermekeivel - Gesztesi ugyanis a Liptai Claudiától született Pankát is beleszámítva négy gyerkőc odaadó édesapja!

Emellett az sem árt, ha a leendő barátnőnek ugyanolyan szarkasztikus humora van, mint neki - de a legalapvetőbb mégis az, hogy fogadja el őt olyannak, amilyen, és ne akarjon rajta változtatni.

- A többi 4672 szabályt inkább nem sorolnám fel – fűzte hozzá a fentiekhez somolyogva.
Ezt is szeretjük