7 évig volt a TV2 meghatározó arca! Most őt is átcsábította az RTL Klub?
A hírek szerint Gesztesi Károly az RTL Klubnál tévézik tovább.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 Jóban Rosszban című sorozatából viharos gyorsasággal távozó Gesztesi Károlyt a hírek szerint a konkurens tévécsatornán láthatjuk viszont a képernyőn.

A Bors információi szerint a színész az RTL Klub vezetőivel több produkcióról is tárgyal.

Őt is átcsábította az RTL Klub?

Március közepén derült ki, hogy Gesztesi Károly nem fog tovább játszani a Jóban Rosszban című sorozatban, ráadásul úgy távozik, hogy az utolsó jeleneteiben nem ő fogja alakítani Füredi Attila polgármestert, hanem Barbinek Péter.

A Blikk sorozatbeli kollégáira hivatkozva azt írta, Gesztesi az utóbbi időben gyakran ittas állapotban jelent meg a forgatáson, ezzel hátráltatva a munkát. Ezért szánták rá magukat a sorozat készítői, hogy megválnak tőle. Az 51 éves sztár rendre cáfolta ezeket a pletykákat, most is azt mondta, békességben és jó viszonyban vált el a TV2 vezetőitől.

Gesztesi Károly arról nem kívánt beszélni, valóban elcsábította-e az RTL Klub, csak azt erősítette meg, hogy egy másik televíziós csatornával kezdett tárgyalni, de nem volt hajlandó elárulni, melyikkel.

- Nemrég volt az utolsó tárgyalás, legközelebb konkrétumokról beszélünk - mondta a Borsnak szűkszavúan.

A bulvár napilap úgy értesült, a színész az RTL Klubtól több ajánlatot is kapott különféle produkciókra, de ezek között a csatorna napi sorozata, a Barátok közt nem szerepel.

Tavaly a Jóban Rosszban Betty Tanakisát alakító Szabó Zsófi szerződött át az RTL Klubhoz, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityben tűnt fel, illetve az X-Faktor háttérműsorának, az After X-nek a vezetését bízták rá. 

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük