Meglepő! Íme, Gesztesi Károly eltitkolt szerelme
Hihetetlen, de igaz: Gesztesi Károly egy időben a Barátok közt Berényi Zsuzsáját alakító Csomor Csilla kedvese volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Igazán meglepő titokra derült fény néhány napja Gesztesi Károly múltjából, miszerint a 47 éves színész egy időben Csomor Csilla párja volt! A Barátok közt 44 éves sztárja azt követően kezdett el járni a szívtipróval, hogy Gesztesi - 14 év házasság után - elvált első feleségétől, Csarnóy Zsuzsától.

Kapcsolatukat természetesen igyekeztek titokban tartani a nagyobb nyilvánosság előtt, ami korántsem volt olyan nehéz, hiszen akkoriban mindketten kevésbé voltak ismertek, mint manapság - de a színészkollégák közül néhányan így is hamar tudomást szereztek az eltitkolt románcról.

Mindketten imádják a golfot

Shrek népszerű magyar hangját nagyon megviselte első válása - Csarnóy Zsuzsára hosszú idő elteltével is élete szerelmeként hivatkozott.

Ettől függetlenül nagyon jól kijött Csillával, hiszen sok mindenben hasonlítottak egymásra, sőt, még egy közös hobbijuk is lett: a golfozás.

A Barátok közt Berényi Zsuzsájához fűződő titkos viszonya azonban váratlanul véget ért, aminek okaira egyelőre nem derült fény.

Újabb nők és gyerekek

Annyit lehet tudni, hogy Gesztesi egy bevásárlóközpontban megismerkedett Karel Nikolettel, akinek két évig volt az élettársa, és aki két fiának lett az édesanyja.

Időközben kiderült az is, hogy első felesége, Csarnóy Zsuzsa Helyey Lászlóval jött össze. A hír alaposan megdöbbentette Gesztesit, később azonban mindent megbeszéltek, és azóta is közeli barátságot ápolnak egymással mindannyian.

Nikoletthez fűződő kapcsolata két gyermekük megszületése után ért véget - ekkoriban figyelt fel Gesztesi Liptai Claudiára, aki életet adott legkisebb gyermekének, és akivel kilenc évig élt házasságban.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük