Visszatalált a régi szerelemhez! Geszler Dorottya jobb formában van, mint valaha
A műsorvezető ismét felfedezte a mozgás örömét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Geszler Dorottya egy ideje nem látható napi szinten a képernyőn, ám most is pörög körülötte az élet, a Feminának elárulta, miben találta meg boldogságát.

A műsorvezető életében sok minden változott, már nyolc éve új életstílust, életvitelt követ, aminek köszönhetően kiegyensúlyozott, és tele van energiával.

Visszatalált a régi szerelemhez

A mozgás mindig is fontos volt számára, ugyanis a balettintézetben végzett, azt pedig kevesen tudják róla, hogy balettpedagógus is. A tánc a televízió miatt ugyan háttérbe került, ám csak egy időre, mostanában ismét mozgással tölti napjai nagy részét, pilatesoktatóként tevékenykedik.

- Azt gondolom, hogy nincsenek véletlenek, amikor a pilates szembejött velem, rögtön tudtam, hogy erre van szükségem, talán azért, mert a szívem csücskét, a balettet idézte fel bennem, mivel rokon műfaj a kettő - nyilatkozta.

A mozgásforma annyira megtetszett neki, hogy profi szintre fejlődött, és ma már ő tanít másokat, ami különleges örömmel tölti el.

- Nagyon nagy erőt ad, ha látom, hogy az órám után jobban lesznek az emberek, például, ha bejön valaki egy hátfájással, és úgy megy el, hogy sokkal jobban érzi magát, ez számomra sikerélmény, ami feltölt.

Tudatosan él

A rendszeres mozgáshoz és az életmódváltáshoz a tudatosság is hozzá tartozik. Mindez nemcsak saját magára, de a környezetére is pozitív hatással van.

- Az nyilvánvaló, hogy vigyázunk a testünkre, hiszen egy van belőle, de azt sem szabad elfelejtenünk, hogy környezetünkre is lényeges odafigyelnünk - mondja vidáman.

A műsorvezető számára nemcsak a saját testi-lelki egészsége fontos: szívügyeként kezeli a környezetvédelmet, éppen ezért a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség őszi kampányában az energiahatékonyság mögé állt.

Elmondása szerint azért választotta ezt a témát, mert úgy véli, ez a típusú odafigyelés mindenki számára megvalósítható. Ez csupán szokás kérdése, amivel rengeteget javíthat saját és mások életén is.

Ugyan hatalmas körülötte a pörgés, de bevallja, a kamerák világa és a képernyő is hiányzik neki, így, ha teheti, vissza-visszalátogat a műsorvezetéshez.

- Néha hiányzik a televízió, de teljesen nem hagytam magam mögött, most is, ha vannak olyan műsorok, ahova vendégnek vagy társműsorvezetőnek hívnak, nagyon örülök, és szívesen megyek.

Ezt is szeretjük