Apja babérjaira tör? A híres magyar zenész fia is jelentkezett a Megasztárba
Gerendás Péter fia, Gerendás Dávid is szeretne a legjobb 24 közé jutni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liszt Ferenc-díjas előadóművészünk, Gerendás Péter kilenc gyermek büszke édesapja: öt fia és négy lánya van.

A híres zenész legidősebb fia, Dávid korán apja nyomdokaiba lépett: gyerekkora óta érdeklődik az éneklés és gitározás iránt.

Apja nyomdokaiba lép

Amint a TV2 Aktív című műsorából kiderül, idén ő is jelentkezett a Megasztárba, ebben édesapja és vokalista édesanyja is támogatta.

Dávid elmondása szerint szüleinek köszönhetően már kiskorában belecsöppent a zene világába.

Gyerekkorában hosszabb ideig éltek külföldön, többek között Norvégiában és Franciaországban, ahol szülei által belekóstolhatott a zenészéletbe.

Komolyabban több mint hat éve foglalkozik a zenéléssel, amiről édesapja eleinte szerette volna lebeszélni, de amikor látta, hogy komolyak a szándékai, támogatta döntésében.

Édesapja támogatta

- Apu mindvégig támogatott, illetve anyukám is. Szerencsés helyzetben vagyok, mert szüleim is, barátaim is támogatnak, amiben csak tudnak - árulta el.

- Mindig is kaptam aputól tanácsokat szerencsére, ugyanakkor megbízik bennem, tudja, hogy mit képviselek, miben vagyok jó, miben nem, és tudja, hogy a legjobb tudásom szerint fogok teljesíteni, tehát szerintem tisztában van vele, hogy nem kell a kezemet folyamatosan fogni - mondta a 28 éves sztárjelölt.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Úgy érzi, most érett meg a tehetségkutató jelentette megmérettetésre, de véleménye szerint azt lesz legnehezebb elérnie, hogy ne Gerendás Péter fiaként, hanem Gerendás Dávidként tekintsenek rá.

Fotó: TV2

Ezt is szeretjük