Új fellépők a GenerationZ Fesztiválon - A ValMar és a Bruno x Spacc is színpadra áll

Szeptember végén ismét megrendezik a GenerationZ Fesztivált Budapesten hazai fellépőkkel.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A GenerationZ Fesztivál az a hely, ahol a barátaiddal 2 napon keresztül együtt bulizhatsz a legmenőbb magyar előadók zenéire, miközben a Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó gyönyörű környezetében élvezheted az őszt. Ne maradj le, hiszen ez lesz az év  legütősebb bulija, ahol mindent elfelejthetsz, és csak a zenére és a jókedvre koncentrálhatsz! Nézd meg a fellépőket, és pörgesd végig a zenéiket!

A GenerationZ Fesztivál 2024 szeptemberében

VALMAR egy igazi zenei erőmű, amely pop és elektronikus elemeket keverve hoz létre slágereket, amelyek uralják a toplistákat. Fellépéseik igazi érzéki lakoma, lenyűgöző vizuális elemekkel és felejthetetlen zenével.

Bruno x Spacc. Ez a duó viharos gyorsasággal hódította meg a hip-hop világát fertőző ütemeikkel és éles szövegeikkel. Bruno és Spacc kémiai kapcsolata a színpadon tagadhatatlan,  minden előadásuk kihagyhatatlan élmény . Készülj fel egy energikus és felejthetetlen show-ra!

Moriones

Moriones - egyedi hangzásával és bohócmaszkos előadásaival villámgyorsan népszerűvé vált. Zseniális virtuozitással keveri a különböző műfajokat, és minden koncertjén lenyűgözi a közönséget – ne hagyd ki a koncertjét!  

Benisso X Hepi sima dallamaikról és ritmikus ütemeikről ismertek, amelyek mindenkit táncra késztetnek. Egyedi hangzásuk és vonzó színpadi jelenlétük fesztiválkedvencekké teszik őket.

Lill

Lil Frakk egy diplomás rapper, négy lemezzel a háta mögött, bár a nyelvvizsgát még nem szerezte meg. Újhullámos előadónak tartják, ikonikus "AJJAJ" adlibjével. Találékony szójátéka és energikus előadása rendkívül lebilincselő.

BSW a zeneipar egyik legnagyobb neve, erőteljes vokáljaikról és hatásos dalaikról ismertek. Zenéjük műfajokat átível, így sokoldalú és kedvelt előadókká teszik őket. Ne hagyd ki BSW záró fellépését, ahol minden hang egy új kaland!

BSW

Bővebb információ itt: eventim.hu

- Tekintettel arra, hogy a rendezvényre több ezer látogatót várunk, kérünk  benneteket, hogy a zavartalan közlekedés biztosítása és a környezetünk védelme érdekében lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzetek - tette hozzá a Green Stage Production

(Képek forrása: CTS Eventim Hungary Kft.)

Ezt is szeretjük