Jegypénztárosként dolgozik Gáti Oszkár! FB-oldalán tett közzé üzenetet
A győri nézőknek üzent saját videójában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Végre ismét hallhatjuk Gáti Oszkár hangját. Igaz, hét évvel ezelőtti fogadalmát, miszerint soha többé nem lép színpadra, azóta sem szegte meg, viszont elindított egy, Magyarországon csakugyan unikumnak számító, aprócska színházat, Menház Színház néven. A temetőgondnokként dolgozó ikonikus színész varázslatos előadásokat mutat meg a győri közönségnek. A lenti videóban van lélek bőven, érezhető, hogy a művész a mai napig nem tud elszakadni a színház csodájától.

Továbbra sem színészkedik, inkább jegyet árul Gáti Oszkár

Azonban hiába kéri a közönség, hogy legalább egy szerep erejéig álljon színpadra, jottányit sem enged fogadalmából. Ahogy Fb-oldalán írta:

"Sokan kérték és hiányolták jelenlétemet színészként a Menház Színpadon. Próbálok megfelelni az igényeknek, osztottam magamra egy szerepet, nagyon testhez álló. Holnap du. 15h-18h-ig magamra öltöm a JEGYPÉNZTÁROS szerepét.

Aki ellátogat a Kossuth u 24.-be, nem fog csalódni. 'Eladó az egész világ', meg a novemberi színház jegyek. A következő 'JEGYPÉNZTÁROS' előadás, kedden, ugyanebben az időpontban. Minden érdeklődőt szeretettel várok. Gáti Oszkár. Kéretik sűrűn megosztani, köszönöm."

Nem véletlen, hogy ilyen lelkesedéssel ajánlja az aprócska befogadó színház műsorát a főszervező, Gáti Oszkár, hiszen a magyar színházi élet krémjét sikerül egy-egy előadásra Győrbe csábítania.

A novemberi előadások során többek között olyan színészóriásokkal találkozhat a közönség, mint például Mácsai Pál, Kulka János, Vári Éva, Udvaros Dorottya, Szacsvay László, Pogány Judit, Kiss Mari, Béres Ilona, Jordán Tamás, Hegedűs D. Géza, Tordai Teri, Stohl András, Szabó Győző, Csákányi Eszter.

Ezt is szeretjük