Tiszta apja! Íme, a 11 éves Gáspár Virág, aki már 52 kilót nyom

Gáspár Virágot egyre többen támadják a súlya miatt, mert a 11 éves gyerek már 52 kilót nyom.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Míg nővére drasztikusan lefogyott, addig Gáspár Virágot mind többet bántják a súlya miatt. A salgótarjáni rapper lánya 11 évesen 52 kilót nyom, ami ebben a korban már egészségtelen, szülei szerint mégsincs itt az ideje a fogyókúrának. A Romantic egykori frontembere elmondta, lánya gyakran sír a bántások miatt, nem érti, miért gúnyolják. A kislány most úszni jár, és remélik, hogy ő is lefogy majd, mint Evelyn.

Gáspár Győzőnek egyébként nemcsak a súlyproblémák miatt fáj a feje, a napokban ugyanis az egyik bulvárlap azt kezdte terjeszteni, idősebb lánya prostituáltnak állt az Egyesült Államokban, valamint a zenész Facebook-oldalára feltöltött képek is kiverték a biztosítékot, ahol luxusautókkal pózol. Szerdán Gáspár elmondta, feljelentést tett, és a bíróságon akarja bebizonyítani igazát.

Borzasztóan néz ki!

Gregor Bernadett egy szerep kedvéért bevállalta, hogy olyan csúnya legyen, mint még soha. A maszkmesterek jó munkát végeztek, hiszen a gyönyörű nő ténykedésüknek köszönhetően valóban visszataszító látványt nyújtott.

A Mona Marie mosolya című produkcióban felismerhetetlenül rusnya asszonnyá alakult át. Kusza szemöldöke, sárga fogai és plusz kilói teljesen eltüntették a sztár valódi külsejét. Ha így menne veled szembe az utcán, valószínűleg elmennél mellette, anélkül, hogy megismernéd.

Otthon vagy a hazai színészek filmszerepeiben? Most tesztelheted tudásodat! Töltsd ki kvízünket!

Ezt is szeretjük