Kiveri a biztosítékot – Meglepődsz, melyik sztár kapott saját műsort az RTL-nél
Gáspár Győző saját műsora április 1-jén indult az RTL+ csatornán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Győző az RTL+ csatornán veri ki a biztosítékot! – ígéri a friss sajtóközlemény, amely szerint Győzike április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától vadonatúj műsorral jelentkezik. A Mi a vágyad, more? című műsorában küldetése, hogy kívánságok teljesítésével megváltoztassa az emberek életét, és kimaxolja a nézők tűrőképességét.

Gáspár Győző, alias José Armando, a nagy sikerű ValóVilág 9 powered by Big Brother BeleValóVilág című háttérműsorának műsorvezetője teljesen maga alá került, hogy képernyő híján nem tud az életcéljának élni: mégpedig annak, hogy megváltoztassa, jobbá tegye az emberek életét. Azonban egy égi sugallatra újabb kihívás elé néz, mostantól az emberek kívánságát teljesíti.

gaspar-gyozo
Fotó: RTL Klub/Nánási Pál

Az egyetlen valódi Jókai More az ország bármely pontján feltűnhet, össze lehet futni vele piacon, cirkuszban, megjelenik a legváratlanabb helyeken, sőt még azt is vállalja, hogy külföldön élő rajongóit is meglátogatja, és teljesíti a vágyukat. A kívánságkínálat pedig hatalmas, hiszen az RTL műsorainak legemlékezetesebb, legszórakoztatóbb pillanatai és népszerű videóklipek alkotják a választékot. Gáspár Győző és választható kívánságai bármilyen vitás helyzetet, bánatot tudnak orvosolni, sőt, összehozzák a magányos szíveket is.

Ezt is szeretjük