20 éve együtt! A magyar műsorvezető először beszélt kapcsolatáról
Garami Gábornak nincsenek titkai a magyar énekes, Bebe előtt, mindent megosztanak egymással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Garami Gábor és Bebe most beszélt először 20 éve tartó barátságukról, melyet eddig nem vertek nagydobra.

A sztárok mindent, még a magánéletük intim részleteit is megosztják egymással, kapcsolatukat az őszinteség jellemzi.

20 éve barátok

A két magyar sztár két évtizede találkozott először és rögtön szimpatikusak voltak egymásnak. Barátságuk egy megállapodással kezdődött, melynek középpontjában természetesen a lányok álltak. A két fiú megfogadta, hogy ugyanannak a nőnek sosem udvarol és nem is lesz szerelmes.

Később kiderült, hogy szerencsére ezt az ígéretet nem volt nehéz betartaniuk, hiszen a hölgyek terén nagyon különböző az ízlésük. A rádiós műsorvezető inkább kalandozó típus, aki virágról virágra szál, míg az énekes monogám beállítottságú, így a tartós kapcsolatokat részesítette előnyben.

A sztárok nem véletlen találtak így egymásra, hiszen rengeteg mindenben egyetértenek, hasonló az érdeklődési körük. Imádják a nőket, illetve az autók is közös szenvedélyük, a zenéről már nem is beszélve, melynek kapcsán nagyon sokat utaznak együtt.

Közös turnéra készülnek

Következő útjuk Máltára vezet, a Málta Music Week-re, mely egy rangos zenei esemény, ahol számtalan tehetséges és sikeres előadó lép fel.

Ezúttal sok más magyar énekes mellett, Bebe is helyet kapott a csapatban, melynek különösen örül, hisz egyik legjobb barátjával utazhat.

Az RTL Klubnak adott interjúból kiderült, hogy a fiúk közül Bebe a jó fiú, aki mindig hűséges párjához és soha nem él a rajongók adta lehetőséggel. Az énekes egy éve vette feleségül szerelmét, akivel azóta is harmonikus kapcsolatban élnek. Ugyan babát még nem terveznek, de elnézve a párt, valószínűleg hamarosan ennek is eljön az ideje.

Fotó: Facebook/Garami Gábor, Facebook/Abebe Dániel
Ezt is szeretjük