A magyar énekes egyre jobban berúgott az esti műsorban - Így részegedett le a kamerák előtt

Ganxsta Zolee sört és vodkát ivott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este tíz órakor debütált a Comedy Central csatornán a Tömény Történelem című, új, hazai gyártású sorozat első része. A tengerentúlon nagy sikerrel futó Drunk History magyar változatának első epizódjában Ganxsta Zolee és Biri Balázs humorista eresztette szabadjára spiccesen a fantáziáját.

A műsorban hazai hírességek jó pár kupica felesből is ihletet merítve színezik ki a múlt homályba merült magyar históriáit, amelyeket kosztümös színészek keltenek életre. Ganxsta Zolee és partnere nem fogták vissza magukat sem az italozást, sem pedig a sztorizást illetően, és Koppány vezért lúzerként, Drakulát pedig török-magyar kettősügynökként mutatták be eredeti humorral, miközben Kamarás Iván szájszinkronizált a mesélők hangjára.

- A sok sör és a hat feles vodka áldásos kombinációját fogyasztottam, ami elég durva volt a végére, de abban sokat segített, hogy meglehetősen fantasztikus sztorit kerekítsek Koppány személye köré - emlékezett vissza a rapper, aki hozzátette, hogy a forgatás után Kamarással sokat derültek a cefreszagú történeten.

Ez a szőke nőci képes levenni Ganxsta Zolee-t a lábáról - Képeken sztárapukák és lányaik

Bizony, van ember, akinek Ganxsta Zolee képtelen nemet mondani. Kattints a fotókért!

Ezt is szeretjük