Ezért maradt el az esküvő! Zátonyra futott párkapcsolatairól vallott Gallusz Niki
Gallusz Niki meglepő őszinteséggel osztotta meg rossz tapasztalatait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A társkeresés nemcsak a hétköznapi embereknek, hanem a sztároknak sem könnyű, többek között erről is mesélt a Blikknek Gallusz Nikolett, akit február 12-én a Végtelen szerelem című zenés előadásban láthatunk majd a Madách Színházban.

A 36 éves énekes-színésznőt eddigi élete során már háromszor jegyezték el, ám végül egyikből sem lett házasság. Ennek okairól azt mondta, hogy mindez talán azért lehet, mert rajta ragadt a dívaszerep, emiatt pedig sokan előítéletekkel fordulnak felé.

Az életenergiáját szívták le

Kellemetlen tapasztalatokban pedig bőven volt része. Nem titkolta el például, hogy az egyik párkapcsolatában egyenesen úgy érezte, a viszony az életenergiáját szívja el, amit ennyi idő távlatából visszatekintve borzalmasnak titulált.

Más férfiakkal sem igazán volt szerencséje, az egyik pasija például saját bevallása szerint egyáltalán nem vette komolyan művészi ambícióit, míg másik kedvese végül a karrier mellett döntött, és külföldre utazott dolgozni.

A Club 54 együttes énekesnője már-már zavarba ejtő őszinteséggel idézte fel egyik leghosszabb kapcsolatát, ami egy programozóhoz fűzte, akire szenvedélyes számítástechnikusként gondol vissza, a férfi mégis elhagyta őt.

Az alkohol volt a baj

Egy másik szerelmével sem járt jobban, akinek komoly gondjai adódtak az alkohollal, ám mivel az illető nem akart szembenézni problémáival, Niki teljesen érthető módon úgy döntött, hogy véget vet a kapcsolatuknak.

Pedig a szőke szépségnek nincsenek nagy igényei, hiszen, mint mondta, szeret otthon szöszmötölni, és nagyon élvezi az apró figyelmességeket, most pedig egy alakuló kapcsolat tartja izgalomban, ám erről nem volt hajlandó többet elárulni.

A Végtelen szerelem című zenés darabban a legnagyszerűbb örökzöldekből hallhatnak válogatást: a kultikus Beatles-daloktól kezdve a musicaleken keresztül egészen napjaink egy-egy közkedvelt slágeréig.

Szerednyey Béla rendezésében Gallusz Niki mellett a színpadra lép majd Polyák Lilla, Feke Pál és Homonnay Zsolt is, a bemutató pedig 2011. február 12-én, szombaton este lesz majd.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük