Végül Laura mellett lett boldog a magyar színésznő! Már 4 éve tart a szerelem
Gallusz Niki rendhagyó párkapcsolatáról mesélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gallusz Nikolett szeptember 11-én töltötte be a 40. életévét, de szebb és sugárzóbb, mint valaha. Nem csoda, hiszen a színésznő immáron negyedik éve él boldog párkapcsolatban szerelmével, Laurával.

A kerek születésnap kapcsán kérdezte néhány napja az RTL Klub Reflektor magazinjának riportere, és természetesen a színésznő magánélete is szóba került.

Ennek kapcsán mesélte el Gallusz Niki, hogy igazából világéletében a nagybetűs társat kereste, és általában több évig tartó kapcsolatokban élt 19 éves korától fogva.

Bár mindegyik fiúról azt hitte, ő az igazi, végül mindig kiderült, hogy nem sikerül azt a nyugalmat és harmóniát megteremteniük, amit szerettek volna.

Ez változott meg akkor, amikor négy évvel ezelőtt Laura betoppant az életébe - már első pillantásra megvolt köztük a vonzalom, és azóta is tart a boldogság.

Mint mondta, ezt a fajta kapcsolatot más nővel el sem tudná képzelni, ez csak Laurával jöhetett létre.

- Én nem comingoutoltam. Egyszerűen arról van szó, hogy egy nő, aki évekig jól élt hagyományos kapcsolatban, az boldog tud lenni egy rendhagyó kapcsolatban - árulta el.

Gallusz Nikit a közönség jelenleg a Mamma Mia! darabban láthatja, ő formálja meg a főszereplő édesanyát, Donnát, akit a filmben Meryl Streep játszott.

- Kicsit a saját életemről is szól a Mamma Mia!, önálló, független nőt még nem volt alkalmam megélni színpadon, így ez nekem egyfajta terápia is - mesélte a darab kapcsán.

Magyar sztárpárok esküvő nélkül

Nézd meg azokat a hazai hírességeket, akik szintén egyfajta rendhagyó kapcsolatban élnek - bár imádják egymást és gyerekük is van, nem tartják fontosnak, hogy összeházasodjanak.

Fotók: RTL Klub/Reflektor, Facebook/Madách Színház Hivatalos Oldala, főkép: RTL Klub Sajtóklub.

Ezt is szeretjük