4 év után szakított barátnőjével! A TV2 sármos sztárja ismét szingli
Gájer Bálint, a The Voice sármos döntőse szakított párjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Négy év után szakított barátnőjével Gájer Bálint, a TV2 The Voice - Magyarország hangja című tehetségkutatójának sármos döntőse.

Gájer Bálint
Weisz Viktor

Vele egyidőben lett szingli versenyzőtársa, Weisz Viktor is, így a fiúk közösen kerestek albérletet.

Négy év után szakítottak

Gájer Bálint nyolc éve él Budapesten. Ez idő alatt a belvárosban lakott, ezért most nyugodtabb környékre vágyott, ahol önmagára és karrierjére koncentrálhat.

Weisz Viktor, a TV2 tehetségkutató műsorának másik döntőse szintén új albérlet után nézett. Mivel a fiúk a műsor kezdete óta szoros barátok, úgy döntöttek, együtt kezdenek új életet. Egy lakóparkba költöztek, ahol szomszédok lettek, csak egy fal választja el őket egymástól - az átszűrődő zenére bizonyára egyikük sem fog panaszkodni.

A két énekes élete nagy hasonlóságot mutat a műsor óta: nem csak lakást kerestek együtt, párkapcsolatuk is szinte egyszerre ért véget.

Gájer Bálint négy év után szakított párjával, akivel elhidegültek egymástól.

- A barátnőmmel közel négy évig voltunk együtt. Kevesebb idő maradt egymásra, eltávolodtunk egymástól, ezért úgy gondoltunk, hogy inkább külön folytatnánk - mesélte az Aktívnak.

Barátja is szingli lett

Női rajongói azonban nem biztos, hogy örülhetnek ennek a hírnek, a 32 énekes ugyanis inkább karrierjére koncentrál, mintsem új barátnő után néz. Nem is csoda, hisz pályája felfelé ível: zenekarával, a Group'n'Swinggel az idei Fonogramon elnyerték Az év hazai szórakoztató zenei albuma címet a Botrány (Episwing) című lemezükért.

Weisz Viktor barátnőjével élt közösen, így ő most legénylakásba költözik. Krisztával a 31 éves énekes az egyik koncertjén ismerkedett össze és másfél évig voltak együtt.

- Valami okból kifolyólag elmentünk egymás mellett. Természetesen nem mutogatunk egymásra, hogy te vagy a hibás. Ez a dolog egyszerűen így alakult. Hozzáteszem, hogy sajnos - árulta el az Aktívnak.

Hamarosan Weisz Viktor és Gájer Bálint is új dallal debütál, de a The Voice felfedezettjei közül Pál Dénes, Agárdi Szilvi, Berkes Olivér, Veres Mónika és Henderson Dávid is heteken belül bemutatja első saját dalát.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük