A Szerencsekerék műsorvezetője volt - 60 évesen elképesztően néz ki
Gajdos Tamás hatvanévesen A legfittebb műsorvezető díj nyertese lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gajdos Tamásról nehéz elhinni, hogy hatvanéves. A Szerencsekerék egykori műsorvezetője, az ATV híradósa nem véletlenül vihette haza Az év legfittebb műsorvezetőjének járó díjat az idén hetedik alkalommal, új névvel és logóval, Just Clear Fitness Wellness Award Gála néven megrendezett díjátadóról, ami korábban Fitbalance Gála néven volt ismert.   

Gajdos Tamás tavaly májusban ünnepelte a hatvanadik születésnapját, és már a 2018-as év elején elhatározta, hogy ebből az alkalomból az eddig megélt hat évtized tiszteletére hat sportágban lenne szenior magyar bajnok. Számára soha nem létezett mozgás nélküli életmód.

gajdos-tamas-felesege
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Nem is értem a kérdést: milyen más életmódot lehet választani? Ki az, aki tudatosan egészségtelen életmódot választ? Szerintem csak belesodródnak a lusta emberek az egészségtelen, mozgásszegény életvitelbe. Alapvetően minden értelmes ember szeretne egészségesen élni, csak nincs hozzá elég ideje, ereje, türelme, ambíciója. Pedig mindez mindig van, ha akarjuk - mondta a díjátadón, melyre párjával érkezett.  

Gajdos Tamás 1978 és 1986 között atléta volt, közép- és hosszútávfutóként olimpiára is készült. Külsejének köszönhetően a reklám- és divatszakmában is kipróbálta magát, ő volt az első magyar férfimodellek egyike. 

Az 1993-ban indult Szerencsekerék műsorvezetőjeként kezdte tévés karrierjét, ezt követően a Tények sportműsorvezetője lett a TV2-nél, majd dolgozott a Sport1-en és a Hír TV-nél is. 2009 óta az ATV Híradó című műsorának az egyik műsorvezetője. 

Ezt is szeretjük