Sejtette, hogy távoznia kell a TV2-től - 19 év után mégis hidegzuhanyként érte
Gaál Noémi először szólalt meg a váratlan távozása óta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

December 16-án mindenkit váratlanul ért a hír, amely szerint Gaál Noémi közös megegyezéssel távozott a kereskedelmi csatornától. A csinos időjós a Star magazinnak először beszélt arról, hogyan érintette a hirtelen búcsú.

- Lehetett valahol sejteni a dolgot, de nem akartam belegondolni, hogy ez valóban meg is fog történni. Hidegzuhanyként ért a tény, hogy pontot kell tennem egy olyan korszak végére, ami eddig az életem része volt. Megpróbálom elfogadni és feldolgozni, hiszen nincsen más választásom, csak előrenézni és továbblépni - nyilatkozta a lapnak.

Gaál Noémi hét évig a Magyar Televíziónál dolgozott, majd alapító tagja volt a TV2-nek, 1997 óta tájékoztatta a nézőket arról, milyen időjárásra számíthatnak. A kereskedelmi csatornánál az utóbbi időben sok változás ment vége, szerinte az ő távozása is ezeknek a része volt.

- Sokat köszönhetek a TV2-nek, hiszen a felnőtt éveimet nagyban a csatorna határozta meg. Gaál Noémi ott lett olyan Gaál Noémi, amilyen most vagyok - mondta harag nélkül.

Fotó: Facebook/FEM3 Café

19 év után otthagyta az RTL Klubot - A műsorvezető a TV2-höz szerződött

2016-ben ezek a műsorvezetők hagyták ott a tévécsatornájukat. Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük