Cuki fotó! Íme, Fullajtár Andrea imádnivaló kisfiával

Exkluzív interjú

Fullajtár Andrea kisfia néhány éve született, a színésznő pedig őszintén mesélt az anyaságról és karrierről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fullajtár Andrea nemzedéke egyik legkiválóbb színésznője, aki közel másfél évtizede tartó pályafutása során nemcsak tragikus szerepekben, hanem komédiákban is bizonyította már a nézőknek kivételes tehetségét.

Kép: Europress

A 36 éves gyönyörű színésznő 2004-ben adott életet első gyermekének, Gergőnek. A népszerű sztáranyuka nagyon büszke kisfiára, és odafigyel arra, hogy apukájának kilétére ne derüljön fény, mivel párja nem ismert személyiség, hanem civil.

Nem zárja ki egymást az anyaság és a karrier

Egy hétköznapi nőnek is nagyon nehéz megbirkóznia az anyasággal, ami fokozottan igaz a színészekre, hiszen a munkájuk rengeteg próbát követel meg, az előadások pedig gyakran késő este érnek csak véget. A Jászai Mari-díjas Fullajtár Andrea riporterünk kérdésére elmondta, hogy véleménye szerint az anyaság és a karrier egyáltalán nem zárja ki egymást.

- Szerintem nagyon-nagyon összetartozik ez a két dolog. Persze vannak nehéz napok, amikor úgy érzi az ember, hogy kifut az idő a kezei közül, és nem tud egyszerre nyolc helyen lenni, de nekem csodálatos kisfiam van, nagyon megértő, és tényleg csak nagyon hosszú idő után szokta azt mondani, hogy most már elég - osztotta meg véleményét a nyilvánossággal a színésznő.

Eredetileg tanárnak készült

Fullajtár Andrea eredetileg magyar-francia szakos tanárnak készült, ám végül a színészetet választotta. Két évig járt a Nemzeti Színiakadémiára, majd miután megtudta, hogy Zsámbéki Gábor indít osztályt, újra beadta jelentkezését a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, ahol 1997-ben szerzett diplomát.

Az elmúlt évek során olyan neves rendezőkkel dolgozott együtt, mint Gothár Péter, Ascher Tamás vagy Máté Gábor.

Emellett olyan sikerfilmekben is találkozhattunk vele a mozikban, mint a Valami Amerika, a Le a fejjel, a Majdnem szűz vagy legutóbb a Team Building.
Ezt is szeretjük