Autóbalesetet szenvedett, 30 métert repült! A magyar énekes most mesélte el, mit éltek át zenésztársával
A TNT a Frizbiben mesélt tegnap.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Frizbi tegnapi adásában vendégként szerepelt Dobrády Ákos és Inti, azaz a TNT együttes. Mint a TV2 show-jában kiderült, a kilencvenes évek népszerű duója most egy nyári turné okán álltak össze, ahol a legnagyobb slágereiket éneklik majd el újra a retrókedvelő közönségnek.

Inti is csak emiatt költözött most vissza Magyarországra néhány hónapra, amúgy Costa Ricán él és dolgozik, de erről közelebbit nem volt hajlandó elárulni.

A két zenész egyebek közt felidézte a kezdeteket, amikor Győrben összeálltak, valamint szóba került az a súlyos közúti baleset is, amit annak idején csodával határos módon mindketten élve, sőt, szinte sérülések nélkül megúsztak.

Nem volt bekötve

Ahogy Ákos elmesélte, akkoriban nagyon sokat koncerteztek és autóval járták az országot, melyet menedzserük vezetett.

Egyik éjjel éppen hazafelé tartottak a 4-es úton - Ákos a sofőr mellett éberen ült, Inti pedig a sofőr mögött aludt. Azt azonban nem vették észre, hogy azon a környéken, órákkal az érkezésük előtt ónos eső esett, ami ráfagyott az aszfaltra és tükörjéggé alakult.

Így aztán amint ráhajtottak a jégre, az autó irányíthatatlanná vált, belecsúszott az út menti árokba, többször megpördült, végül a réten kötöttek ki. Ákos és a sofőr az első sokkot követően konstatálták, hogy jól vannak - Inti azonban eltűnt a hátsó ülésről.

- Elkezdtük keresni Intit, aki 30-40 méterrel arrébb jajgatott a fűben, de végül neki sem lett komoly baja. Az volt a mázlija, hogy nem volt bekötve, mert a vezetőülés pont belefúródott arra a helyre hátsó ülésben, ahol ő ült - idézte fel Ákos, Inti pedig folytatta.

- És ha be vagyok kötve, akkor ugye nem tudok kirepülni az autóból, és a lábaimat roncsra veri az ülés támlája - fűzte hozzá.

Végül lényegében kisebb karcolásokkal megúszták, a mentőt is csak a biztonság kedvéért hívták ki.

Fotó: Facebook/Dobrády Ákos

Ezt is szeretjük