Friss fotókon Fresh Andi és Wiki! Élő adásban lépett fel a két énekesnő
Nézd meg!
Így néznek ki most a Fresh lányok, Andi és Wiki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pár héttel ezelőtt új számmal állt elő a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb lányzenekara, a Fresh. Gyulai Viki és Villányi Andi reméli, Party című számukból a nyár slágere válhat.

A Fresh lányok Facebook-képe
Új számuk, a Party

A két sztár után még ma is dögös, igaz, a TV2 Mokka című műsorába nemrég az alakjukat inkább elrejtő, hosszú, fekete ruhában érkeztek, amihez a baseballsapka sem igazán passzolt. 

Az M1 Balatoni nyár című július 26-i, szombati adásában viszont már hozták lazán dögös önmagukat: Wiki felsője ráadásul oldalról merészen kivágott volt, ami belátást engedett a pólója alá.

A Balatoni nyár szombati adásában

Bár Fresh Andi már 32, Wiki pedig 35 éves, a lányok most úgy érzik magukat, mintha ismét 20 évesek lennének, a nyár is partizásról fog szólni - nem csak új klipjük miatt. A szőke sztár szakítása után ugyanis Viki javaslatára barátnőjéhez költözött.

A Fresh 2003-ban duóvá alakult
Több férfimagazinban is szerepeltek

A Fresh egyébként soha nem oszlott fel, mert bár új számokat nem készítettek, és a médiában is kevesebbet szerepeltek, folyamatosan voltak fellépéseik az elmúlt években. Augusztusra már tele vannak felkérésekkel, amelyeken elsősorban régi számaikkal állnak majd színpadra.

Fotókon az 56 évesen is vonzó Fehér Anna

A hazai színésznők körében szerencsére nem hódít úgy a botox és a ráncfelvarrás, mint hollywoodi kolléganőiknél. Fehér Anna, a Szomszédok című sorozat Almája az érett szépségek táborát erősíti, akik vállalják ráncaikat.

Fotó: Facebook/Mokka, www.fresh.hu, TV2/Mokka; Mediaklikk/Balatoni nyár

Ezt is szeretjük