Nem bánta meg a válást! Frei Tamás őszintén mesélt új párkapcsolatáról

Frei Tamás nemcsak válásáról, hanem jelenlegi párkapcsolatáról is beszélt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Frei Tamás 2008-ban, a Frei Dosszié című műsorának megszűnését követően teljesen eltűnt a képernyőről, azóta pedig leginkább sikeres könyveinek megjelenése kapcsán hallhattuk a nevét.

A 45 éves műsorvezető nem szívesen beszél magánéletéről, ám a közelmúltban kivételt tett a Story kedvéért, a nekik adott interjújában őszintén mesélt válásáról és jelenlegi párkapcsolatáról is.

Nem bánta meg a válást

Frei Tamás első felesége Schranz Edit volt, akitől két gyermeke született, Zsófi és Balázs, házasságuk azonban évekkel ezelőtt válással végződött, amit saját bevallása szerint egyáltalán nem bánt meg.

Mint elmondta, szerinte semmiképpen sem szabad bent ragadni egy nem működő házasságban, mert akkor a gyerekeknek nagyon sok negatív és nyomasztó élményt kell átélniük.

Habár az év jelentős részét külföldön tölti, úgy érzi, ez egyáltalán nem ment gyermekeivel való kapcsolatának a rovására, hiszen, ahogyan ő fogalmazott, sokkal tudatosabb apa lett, mint régen.

Tudatosabb apa lett belőle

- Amióta elváltam, sokszor úgy érzem, hogy közelebb kerültem a gyerekeimhez. Tudatosabb apa lettem, tudatosabban tervezek meg minden találkozást, az együtt töltött heteket, néha hónapokat - mondta.

Jelenlegi párja Zsanna, akivel kilenc éve él boldog párkapcsolatban, ám a mai napig nem álltak oltár elé - ennek okait is elárulta.

- Mind a ketten voltunk már házasok, mind a ketten elváltunk, mind a ketten úgy érezzük, nekünk kell vigyázni egymásra, a kapcsolatunkra, nem pedig papírokra bízni ezt a feladatot - tette hozzá.

Ezt is szeretjük