Nem bánta meg a válást! Frei Tamás őszintén mesélt új párkapcsolatáról
Frei Tamás nemcsak válásáról, hanem jelenlegi párkapcsolatáról is beszélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Frei Tamás 2008-ban, a Frei Dosszié című műsorának megszűnését követően teljesen eltűnt a képernyőről, azóta pedig leginkább sikeres könyveinek megjelenése kapcsán hallhattuk a nevét.

A 45 éves műsorvezető nem szívesen beszél magánéletéről, ám a közelmúltban kivételt tett a Story kedvéért, a nekik adott interjújában őszintén mesélt válásáról és jelenlegi párkapcsolatáról is.

Nem bánta meg a válást

Frei Tamás első felesége Schranz Edit volt, akitől két gyermeke született, Zsófi és Balázs, házasságuk azonban évekkel ezelőtt válással végződött, amit saját bevallása szerint egyáltalán nem bánt meg.

Mint elmondta, szerinte semmiképpen sem szabad bent ragadni egy nem működő házasságban, mert akkor a gyerekeknek nagyon sok negatív és nyomasztó élményt kell átélniük.

Habár az év jelentős részét külföldön tölti, úgy érzi, ez egyáltalán nem ment gyermekeivel való kapcsolatának a rovására, hiszen, ahogyan ő fogalmazott, sokkal tudatosabb apa lett, mint régen.

Tudatosabb apa lett belőle

- Amióta elváltam, sokszor úgy érzem, hogy közelebb kerültem a gyerekeimhez. Tudatosabb apa lettem, tudatosabban tervezek meg minden találkozást, az együtt töltött heteket, néha hónapokat - mondta.

Jelenlegi párja Zsanna, akivel kilenc éve él boldog párkapcsolatban, ám a mai napig nem álltak oltár elé - ennek okait is elárulta.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Mind a ketten voltunk már házasok, mind a ketten elváltunk, mind a ketten úgy érezzük, nekünk kell vigyázni egymásra, a kapcsolatunkra, nem pedig papírokra bízni ezt a feladatot - tette hozzá.

Ezt is szeretjük