Férfi létére nagyon hiú! Frabato mágus plasztikai műtéten esett át a TV2 műsorában
Frabato mágus plasztikáját a TV2 Édes élet című műsora mutatta be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Plasztikai beavatkozásnak vetette magát alá Frabato, melynek részleteiről a nézők a TV2 Édes élet című műsorából értesülhettek.

A sztárok mágusának nevezett férfi még csak negyvenes éveinek közepén jár, így hiúságból végeztette el a beavatkozást.

Plasztikai műtéten esett át

Frabato elégedetlen volt táskás szemeivel, ezért döntött a plasztikai feltöltés mellett. A beavatkozás gyors és fájdalommentes volt, de utána még órákig érzéketlen volt az arca.

Az orvos utasítására egy ideig túl hideg, meleg és forró italt sem szabadott fogyasztania, sőt, a csókolózástól is eltiltotta csókolózni az elkövetkező néhány órára. Menyasszonya, Tünde otthon arcmasszázzsal derítette jobb kedvre.

- Inentől kezdve egy két-három napig ki fogom használni, hogy kényeztessenek: itt fáj, ott fáj, most ide egy puszit, ide egy masszírozást - bújt nevetve a lábadozó beteg szerepébe Frabato. 

A mágus azzal is viccelődni kezdett, hogy intim részeire is rá férne egy kis felvarrás, mert futás közben kényelmetlen érzése van.

- Olyan ez, mint egy tetoválás: egyet felraksz, utána nem tudsz megállni - mondta.

Boszorkányesküvő

A Frabinak becézett mágust az egész világon ismerik. Hét évvel ezelőtt a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült, miután két napon keresztült jósolt 50 sztárnak. Ezt követően az RTL Klub riportere a stúdiójába is ellátgatott, ahol a falak tele voltak erotikus festményekkel, melyek a szexualitás fontosságát hangsúlyozták.

A szexualitás azóta is fontos a polgári nevén Fischl András névre hallgató ember életében. Múlt héten, Luca napján a TV2 Mokka című reggeli műsorában árulta el, hogy Tündével úgy tervezik, boszorkányszertartás keretében kötik össze életüket. Erről valószínűleg az Édes életben részleteket is láthatnak majd a nézők.

- A boszorkányesküvőnek van egy olyan rituális része, ami érdekes lehet a nézők számára. Az egyik a véráldozat, tehát a másik vérét kell venni és meginni, de nem úgy, mint a vámpírok. Két csepp vér elég. Ezzel a lelkek azonosulnak és egy örök életen át tartó szoros együttműködésbe kerülnek - magyarázta az Édes Élet új sztárja.

- A másik érdekes része a pentagram - biztos láttatok már ilyen nagy kört. Nem meztelenül, hanem lebernyegben bemész, levetkőzöl és felveszel egy másik ruhát a szertartás után. Ez azt jelképezi, hogy kint hagyod a múltadat, az összes rosszat, a negatív dolgokat, előző kapcsolatokat, mindent - tette hozzá Frabato.

Fotó: TV2/Édes élet

Ezt is szeretjük