Fotók! Így néznek ki most a Kölyökidő egykori tinisztárjai

A kilencvenes években a gyerekműsor szereplői a a nézők szeme láttára nőttek fel, de mi lett velük azóta?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sziasztok, ez itt a Kölyökidő! - 1989 januárjában ezzel a mondattal köszöntötte a nézőket egy csapat virgonc, tízéves gyerkőc a Magyar Televízió stúdiójából. Ekkor indult útjára egy formabontóan új és minden korábbinál sikeresebb gyerekműsor, mely nyolc éven keresztül szögezte a képernyők elé a magyar tiniket.

Acél Réka
Kovács Róbert

A Kölyökidő - majd folytatása, a Kamaszodó kamaszadó - a kamaszok mindennapi életét mutatta be, a szereplők a barátság, a szerelem, a felnőttekkel való kapcsolat nagy kérdéseire keresték a válaszokat. A kölykök azóta felnőttek, de sokukkal ma is nap mint nap találkozhatunk a képernyőkön.

Acél Réka

Réka 1978-ban született, és már gyerekkorában ismeretséget kötött a kamerával. 1987-ben, kilencévesen szerepelt először filmben, Kovács Róbert oldalán A világ legrosszabb gyerekében. Ezután következett a Kölyökidő, melynek indulásától kezdve az egyik legnépszerűbb szereplője volt. A tehetséges és bájos fiatal lány ezután a Bravo TV, majd a Rádió Deejay és a Klubrádió műsorvezetője lett, 2005-ben pedig zsűriként is kipróbálta magát az Eurovíziós Dalfesztiválon. Közben a tanulást sem hanyagolta el, a Szegedi Tudományegyetem Budapesti Média Intézetében szerzett diplomát, jelenleg pedig az ELTE-n hallgat szociológiát levelező szakon.

2002-ben a VOLTfólió gálán közönségdíjat kapott Televíziós műsorvezető kategóriában. Egy évvel később eddigi pályája egyik legizgalmasabb feladataként világ körüli útra indult Frei Tamás csapatában a 8 nap alatt a Föld körül című műsorban. Az utóbbi években az m1 magazinműsorában, a Főtérben láthattuk, a TV Dekón pedig egy iparművész gárda társaságában ócskapiacon és lomtalanításokon talált régiségeket újított fel. 29 éves volt, amikor megszületett első gyermeke. A kis Sárát Réka és férje nagy örömmel fogadta, az anyasággal pedig saját bevallása szerint egy teljesen új korszak kezdődött életében.

Kovács Róbert

A vörös hajú, szeplős rosszcsont 1987-ben vált a nézők kedvencévé A világ legrosszabb gyereke, egy évvel később pedig az Öcsi, a sztár című tévéfilmben. Korábban is a kamerák elé állt már, hétévesen kezdte filmes karrierjét a Kicsi a bors című műsorral. Zsenge életkora dacára már profi tévésnek számított, amikor bekerült a Kölyökidőbe, ahol rövid idő alatt vezéregyéniséggé vált. 1994-ben a műsorkészítésbe is belekóstolt, ő írta a Csereszerelem című ifjúsági film forgatókönyvét. Elvégezte Gór Nagy Mária Színitanodáját, majd Görbe Tükör néven saját színtársulatot alapított.

Íme, a legkedveltebb gyereksztárok most

Nézegess képeket!

Elolvasom

Számos fővárosi színpadon - többek között a Játékszínben és a Karinthy Színházban - szerepelt, de közben a tévés munkát sem hagyta abba. Néhány éve az m1 országjáró műsorát, a Főteret vezeti, amit elmondása szerint nagyon élvez. Az örökké kísérletező kedvű színész koreográfusként is kipróbálta magát a Koltai Róbert rendezte Egy szoknya, egy nadrágban. 2006-ban Robi családot alapított, megnősült, és feleségével azóta már első gyermeküknek örülhetnek. Civil állásában a Kölyökidő egykori sztárja sztepptáncot oktat, és gyerekszínészeket képez.

Szekeres Nóra

A vagány kislány 1990-ben, tízévesen csatlakozott a Kölyökidő stábjához. A népszerű gyerekműsornak nemcsak azt köszönheti, hogy az egész ország megismerte nevét, hanem későbbi férjével is a forgatás alatt ismerkedett meg. Hat éven keresztül szerepelt az m1-nél, majd a TV2-n vezette a Nekem 8 című műsort, később pedig az MSAT-nál, majd az MTV-nél dolgozott. Közben főiskolára járt, ekkor vette fel újra a kapcsolatot Szatmári Péter operatőrrel, akivel még a Kölyökidőben barátkozott össze. A 16 év korkülönbség dacára hamarosan mindent elsöprő szerelem bontakozott ki közöttük, Nóri pedig alig 20 évesen teherbe esett. A pár összeházasodott, és együtt örültek első gyermekük, Noa születésének, akit másfél év múlva követett a kistestvér, Milu.

A még mindig kislányosan bájos műsorvezetőnő élete legszebb feladatának tartja az anyaságot, és mint mondja, nem bánta meg, hogy fiatalon vállalt gyereket. Egyáltalán nem zavarja, hogy a bulizós korszak kimaradt az életéből, hiszen tizenéves kora óta arra vágyott, hogy családot alapítson. Bár Nóra és férje nemrégiben bejelentették, hogy külön utakon folytatják tovább, a dögös sztármami továbbra is úgy véli, tökéletes apát választott gyermekeinek. Nórát mostanában megint sokat láthattuk a képernyőn, szenvedélyes korcsolyázóként ő vezette a Sztárok a jégen című műsort, valamint a Megasztár 4-et.

Kinizsi Ottó

Ottó 1995-ben, 13 évesen kapott szerepet a Kölyökidőben. Fiatal kora ellenére nem volt ismeretlen neki a színjátszás világa, hiszen 12 éves korától szerepelt a tatabányai Jászai Mari Színházban. A szőke tini a Kölyökidő után a Nekem 8, majd a Repeta című ifjúsági műsorok műsorvezetője volt, 1999-től pedig a Barátok közt állandó szereplője. A szőke hajú, ábrándos tekintetű jófiú, Balassa Imre megformálójaként rengeteg hölgyrajongót szerzett magának, és élete párját is a sorozat forgatása alatt találta meg.

Szekeres Nóra
Kinizsi Ottó
Czippán Anett

2004-ben vezette oltár elé Deutsch Anita színésznőt, a Barátok közt Pandáját, és rövidesen megszületett kislányuk, Emma. A család azóta négytagúra bővült, idén februárban megérkezett Hanna, szülei és testvére legnagyobb örömére. Bár Ottó karakterét nemrégiben kiírták a sorozatból, remélhetőleg hamarosan ismét viszontláthatjuk a képernyőn a tehetséges fiatal színészt.

Czippán Anett

A dögös műsorvezetőnő 1984-ben született, és televíziós pályafutása szintén a Kölyökidővel indult. Tinédzserként kipróbálta magát a modellszakmában is, megnyerte a World Top Modell versenyt. 18 évesen úgy döntött, hátat fordít a szépségiparnak, mert nem akarta, hogy kizárólag a külseje alapján ítéljék meg. Érdekelte a televíziózás, de saját bevallása szerint akkortájt inkább a háttérmunkák vonzották, nem akart mindenáron képernyőre kerülni. Hogy mégis tévésztár lett belőle, az egyáltalán nem meglepő egy ilyen csinos lány esetében.

Anettet a TV2 szerződtette, ahol az Aktív műsorvezetője volt, amíg Papp Gergő fel nem váltotta. Ám a hírek szerint a kereskedelmi televíziónak további tervei vannak az egzotikus arcú szépséggel, sokáig azt is rebesgették, ő lesz a Megasztár 5 háziasszonya Till Attila oldalán. Anett új, női témákat feldolgozó műsora májusban indult a FEM3 csatornán.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A csinos műsorvezetőnő a TV2-nél találta meg szerelmét is Rendes Zoltán kreatív igazgató személyében. A pár tavaly fogadott egymásnak örök hűséget egy romantikus kastélyszálloda parkjában.

Fotók: takacsvera.hu, Europress.

Ezt is szeretjük