Majdnem villantott a műsorban! A magyar sztár ilyen kevés ruhában állt kamerák elé

Fluor Tomit ennyire kevés ruhában még soha nem láthattuk.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Fluor Tomit ennyire kevés ruhában még soha nem láthattuk, mint a Készhelyzet mai adásában, jegyezte meg a műsorvezető, Hajós András.

Tomi egy szál törülközőben és az elmaradhatatlan baseballsapkájában keveredett különös szituációba a Comedy Central improvizációs műsorában. 

"Tartottam tőle, hogy villantok egyet"

A Készhelyzetben szereplő egyik híresség sem tudhatja, hogy a beavatott színészek milyen különös küldetésbe rángatják bele.

- Sok mindenre gondoltam, elsősorban arra, hogy egy nyolcadik kerületi asszonyverő, vagy strici bőrébe bújtattak, ehhez képest kellemes meglepetés volt, hogy egy filmszínész szerepét kaptam - mondta Fluor, aki ritkán szokott így flangálni.

A zenész és műsorvezető sztárnak egy szál derekára csavart törülközőben és atlétatrikóban kellett megjelennie a stúdióban.

- Tartottam tőle, hogy akaratomon túl villantok egyet, de olyan profi módon sikerült még bukfenceznem is, hogy nem fedtem fel bájaimat a tévénézőknek - viccelődött a Wellhello oszlopos tagja.

Fotók: Rubint Réka élő adásban villantott! Ráadásul duplán

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fluor Tomi mindössze egy dologhoz ragaszkodott: a sapkájához.

- Sokat kellene fizetni ahhoz, hogy levegyem a sapkát. Most ez a védjegyem, de pár év múlva lehet, hogy véget vetek ennek az őrületnek, nem szeretnék tíz év múlva sapkás Tomi bácsi lenni - magyarázta a rapper.

Bár sapkagyűjteménye több mint 200 darabból áll, a mindennapi életben csak néhányat használ.

- Korábban volt egy sapkafalam, ám ezt kinőttem, ma már csak a gardróbban kapnak helyet. Arra büszke vagyok, hogy miután elkezdtem az ing és a zakó viselését sapkával, azt látom, egyre többen követik a példámat. Talán ennyi hatásom még van a trendekre - húzta ki magát a 28 éves sztár.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Fotó: Comedy Central

Leadkép és Facebook-kép: Facebook/Fluor Tomi

Ezt is szeretjük