Halála után derült fény Flipper Öcsi döbbenetes titkára
Flipper Öcsiről Marót Viki emlékezett meg, aki azt is elárulta, hogy a népszerű énekes a bátyja volt!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Flipper Öcsi 2008. november 25-én bekövetkezett halála mélyen megrendítette rajongóit, hiszen személyében a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legnépszerűbb énekese távozott az élők sorából, ráadásul tragikusan fiatalon: 46 évesen.

A Hungária és a Dolly Roll egykori tagja már több mint másfél éve hunyt el, ám csak a napokban derült fény az eredetileg Jeszenszky Béla Tibor néven született zenész talán legnagyobb titkára, miszerint Marót Viki Flipper Öcsi húga!

Anyai ágon féltestvérek

Ami a pontos rokonságot illeti: anyai ágon féltestvérek, és 20 év volt a korkülönbség közöttük. Marót Viki néhány napja a TV2 Aktív című műsorában lebbentette fel a fátylat kettejük hosszú ideig eltitkolt kapcsolatáról.

A 27 éves énekesnő elmesélte, hogy Flipper Öcsi nem csak a bátyja volt - úgy érezte, mintha egyben az apukája is lett volna. Viki kiskamaszként kezdett el gitározni, de csak évekkel később merte elmondani testvérének, hogy bizony ő is zenész szeretne lenni.

Titkolta Öcsi előtt, hogy zenész akar lenni

Elárulta azt is, hogy kezdetben egyházi dalokat játszott, amit Flipper Öcsi viccesnek tartott, és nem is hitte, hogy kishúga komolyan gondolja ezt az egészet. Az énekesnő elmondása szerint csak 15 éves korában vált bátyja számára világossá, hogy bizony ő is zenész szeretne lenni.

Ám Öcsi féltette a zenészpályától, hiszen akkorra ő már megtapasztalta a siker fényes és árnyékos oldalát. Viki felidézte más Öcsivel kapcsolatos emlékeit is - amikor bátyjával ment templomba, a lányok azonnal megrohamozták, éppen ezért családja társaságában sosem szerette elhagyni a lakást.

Flipper Öcsi éppen ma lenne 48 éves. Az évforduló alkalmából Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar a Csillagok foglya című dallal állított emléket a kultikus énekesnek, a klipben pedig róla készült archív fotók és felvételek láthatóak.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük