A legszebb magyar színésznők
Nézd meg hazánk tehetséges és gyönyörű színésznőit.

Dia

 	Kéri Kitty 	Kéri Kitty eddigi pályafutása során Magyarország számos színházában megfordult, emellett olyan sikerfilmekben nyűgözte le a nézőket, mint az Egy szoknya, egy nadrág, az S.O.S. szerelem! vagy a 9 és fél randi. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Kéri Kitty »

Kéri Kitty

Kéri Kitty eddigi pályafutása során Magyarország számos színházában megfordult, emellett olyan sikerfilmekben nyűgözte le a nézőket, mint az Egy szoknya, egy nadrág, az S.O.S. szerelem! vagy a 9 és fél randi.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Kéri Kitty »

Fotó: Europress

Dia

 	Tompos Kátya 	Eredetileg Tompos Katalin néven született, országos ismeretségre pedig a Vacka Rádió folytatásos mesehangjáték főszerepével tett szert. Az elmúlt években olyan magyar filmekben láthattuk, mint a Valami Amerika 2 vagy a Köntörfalak.

Tompos Kátya

Eredetileg Tompos Katalin néven született, országos ismeretségre pedig a Vacka Rádió folytatásos mesehangjáték főszerepével tett szert. Az elmúlt években olyan magyar filmekben láthattuk, mint a Valami Amerika 2 vagy a Köntörfalak.

Fotó: Europress

Dia

 	Schell Judit 	A Jászai Mari-díjas színésznő több kiváló színházi előadásban bizonyította már tehetségét, emellett olyan elismert hazai rendezőkkel forgatott filmeket, mint Jancsó Miklós, Koltai Lajos vagy Goda Krisztina. 	Kapcsolódó cikk: 	Harmadszor is anya lett! Megszületett Schell Judit kislánya »

Schell Judit

A Jászai Mari-díjas színésznő több kiváló színházi előadásban bizonyította már tehetségét, emellett olyan elismert hazai rendezőkkel forgatott filmeket, mint Jancsó Miklós, Koltai Lajos vagy Goda Krisztina.

Kapcsolódó cikk:
Harmadszor is anya lett! Megszületett Schell Judit kislánya »

Fotó: Europress

Dia

 	Hámori Gabriella 	A Jászai Mari-díjas színésznő pályafutását statisztaként kezdte, mára pedig nemzedékének egyik legsikeresebb művésze lett, akinek nevéhez olyan filmek főszerepei fűzödnek, mint a Valami Amerika, az Állítsátok meg Terézanyut vagy a Kaméleon.

Hámori Gabriella

A Jászai Mari-díjas színésznő pályafutását statisztaként kezdte, mára pedig nemzedékének egyik legsikeresebb művésze lett, akinek nevéhez olyan filmek főszerepei fűzödnek, mint a Valami Amerika, az Állítsátok meg Terézanyut vagy a Kaméleon.

Fotó: Europress

Dia

 	Gryllus Dorka 	A kilencvenes évek első felében az Ef Zambo Happy Dead Banddel énekelt, de fellépett Tereskovával is. 2003-ban lett szabadúszó, miután társulata nem akarta elengedni a Dallas-Pashemende című film forgatására. Azóta Németországban is bizonyítja tehetségét. 	Kapcsolódó cikk: 	Fotók! Ez a szívtipró hódította meg Gryllus Dorkát »

Gryllus Dorka

A kilencvenes évek első felében az Ef Zambo Happy Dead Banddel énekelt, de fellépett Tereskovával is. 2003-ban lett szabadúszó, miután társulata nem akarta elengedni a Dallas-Pashemende című film forgatására. Azóta Németországban is bizonyítja tehetségét.

Kapcsolódó cikk:
Fotók! Ez a szívtipró hódította meg Gryllus Dorkát »

Fotó: Europress

Dia

 	Marozsán Erika 	A Szomorú vasárnap női főszereplője nemzetközi szinten is sikeres karriert mondhat magáénak, szerepelt például a 2000-ben Oscar-díjra jelölt Egy nap története című rövidfilmben is. 2013-ban többek között az HBO magyar sorozatában, a Terápiában szerepelt.

Marozsán Erika

A Szomorú vasárnap női főszereplője nemzetközi szinten is sikeres karriert mondhat magáénak, szerepelt például a 2000-ben Oscar-díjra jelölt Egy nap története című rövidfilmben is. 2013-ban többek között az HBO magyar sorozatában, a Terápiában szerepelt.

Fotó: Europress

Dia

 	Dobó Kata 	Andy Vajna egykori feleségét A miniszter félrelépben ismerte meg az egész ország, azóta pedig olyan hollywoodi sikerfilmekben is feltűnt kisebb szerepekben, mint a 15 perc hírnév, az Elemi ösztön 2 vagy a Rollerball - Könyörtelen játék. 	Kapcsolódó cikk: 	Dobó Kata megejtően bájos kislány volt 5 évesen »

Dobó Kata

Andy Vajna egykori feleségét A miniszter félrelépben ismerte meg az egész ország, azóta pedig olyan hollywoodi sikerfilmekben is feltűnt kisebb szerepekben, mint a 15 perc hírnév, az Elemi ösztön 2 vagy a Rollerball - Könyörtelen játék.

Kapcsolódó cikk:
Dobó Kata megejtően bájos kislány volt 5 évesen »

Fotó: Europress

Dia

 	Ónodi Eszter 	Napjaink egyik legismertebb magyar színésznője A napfény ízében még a titkárnőt alakította, azóta pedig szívesen bízzák rá a legismertebb rendezők filmjeik egy-egy főszerepét. Látthattuk a Portugál, a Meseautó, a Jadviga párnája, a Valami Amerika 1. és 2., az Állítsátok meg Terézanyut!vagy az Aglaja című alkotásokban.

Ónodi Eszter

Napjaink egyik legismertebb magyar színésznője A napfény ízében még a titkárnőt alakította, azóta pedig szívesen bízzák rá a legismertebb rendezők filmjeik egy-egy főszerepét. Látthattuk a Portugál, a Meseautó, a Jadviga párnája, a Valami Amerika 1. és 2., az Állítsátok meg Terézanyut!vagy az Aglaja című alkotásokban.

Fotó: Europress

Dia

 	Pokorny Lia 	A Beugró egykori állandó szereplője évekig az Új Színház társulati tagja volt (jelenleg a Centráls Színházé), ugyanakkor a vásznon is többször feltűnt már, például az HBO magyar sorozatában, a Társas játékban. Volt férjétől, Csányi Sándortól egy fia, Mihály született. 	Kapcsolódó cikk: 	Repültek az alsóneműk! Így még biztos nem láttad Pokorny Liát »

Pokorny Lia

A Beugró egykori állandó szereplője évekig az Új Színház társulati tagja volt (jelenleg a Centráls Színházé), ugyanakkor a vásznon is többször feltűnt már, például az HBO magyar sorozatában, a Társas játékban. Volt férjétől, Csányi Sándortól egy fia, Mihály született.

Kapcsolódó cikk:
Repültek az alsóneműk! Így még biztos nem láttad Pokorny Liát »

Fotó: Europress

Dia

 	Egres Katinka 	A 9 és fél randi, a Megy a gőzös és a Budakeszi srácok gyönyörű színésznője 2009-ben adott életet első gyermekének, emiatt azóta többnyire vendégfellépeseket és filmes munkákat vállal csak. 	 

Egres Katinka

A 9 és fél randi, a Megy a gőzös és a Budakeszi srácok gyönyörű színésznője 2009-ben adott életet első gyermekének, emiatt azóta többnyire vendégfellépeseket és filmes munkákat vállal csak.
 

Fotó: Europress

Dia

 	Haumann Petra 	Haumann Péter Kossuth-díjas színész lányával a színpadon kívül találkozhattunk a Jóban Rosszban című sorozatban is, emellett 2004-ben levetkőzött a Playboyban. 	Kapcsolódó cikk: 	Haumann Petra anyaként szexisebb mint valaha »

Haumann Petra

Haumann Péter Kossuth-díjas színész lányával a színpadon kívül találkozhattunk a Jóban Rosszban című sorozatban is, emellett 2004-ben levetkőzött a Playboyban.

Kapcsolódó cikk:
Haumann Petra anyaként szexisebb mint valaha »

Fotó: Europress

Dia

 	Oroszlán Szonja 	A népszerű magyar színésznő a kilencvenes években a Cool Miners énekesnője volt, emellett rendszeresen szinkronizál is. Számos magyar sikerfilm női főszereplője volt, amelyek közül a Valami Amerika 1-2 és a Casting minden a legemlékezetesebbek.

Oroszlán Szonja

A népszerű magyar színésznő a kilencvenes években a Cool Miners énekesnője volt, emellett rendszeresen szinkronizál is. Számos magyar sikerfilm női főszereplője volt, amelyek közül a Valami Amerika 1-2 és a Casting minden a legemlékezetesebbek.

Fotó: Europress

Dia

 	Gubás Gabi 	A Sztracsatella és a Szőke kóla sztárja a színpadi és filmes szerepek mellett rendszeresen kölcsönzi hangját külföldi színésznőknek, őt hallhattuk például a Vészhelyzetben és a Hősökben is. 	Kapcsolódó cikk: 	Gubás Gabi 5 hetes kislányától te is elolvadsz »

Gubás Gabi

A Sztracsatella és a Szőke kóla sztárja a színpadi és filmes szerepek mellett rendszeresen kölcsönzi hangját külföldi színésznőknek, őt hallhattuk például a Vészhelyzetben és a Hősökben is.

Kapcsolódó cikk:
Gubás Gabi 5 hetes kislányától te is elolvadsz »

Fotó: Europress

Dia

 	Parti Nóra 	A Bárka Színház társulatának színésznője emlékezetes alakításaival nemcsak a színházbajárókat, hanem a mozirajongókat is megörvendeztette már, szerepelt többek között az Üvegtigris második részében és a Poligamyban is.

Parti Nóra

A Bárka Színház társulatának színésznője emlékezetes alakításaival nemcsak a színházbajárókat, hanem a mozirajongókat is megörvendeztette már, szerepelt többek között az Üvegtigris második részében és a Poligamyban is.

Fotó: Europress

Dia

 	Gregor Bernadett 	Gregor József operaénekes lánya nemcsak tehetségével, de testi bájaival is számos alkalommal nyűgözte már le a pasikat, többször pózolt például a Playboy, az FHM és a CKM hasábjain.

Gregor Bernadett

Gregor József operaénekes lánya nemcsak tehetségével, de testi bájaival is számos alkalommal nyűgözte már le a pasikat, többször pózolt például a Playboy, az FHM és a CKM hasábjain.

Fotó: Europress

Dia


            	Szabó Erika
            	Népszerűségét a Barátok közt című sorozatnak köszönheti, amelyben ő formálta meg 2003 és 2009 között Mátyás Tildát. Színészi karrierje azóta is töretlen, az Üvegtigris harmadik részében például megkapta az egyik főszerepet.

Szabó Erika

Népszerűségét a Barátok közt című sorozatnak köszönheti, amelyben ő formálta meg 2003 és 2009 között Mátyás Tildát. Színészi karrierje azóta is töretlen, az Üvegtigris harmadik részében például megkapta az egyik főszerepet.

Dia

 	Kovács Vanda 	Kovács Lajos lánya a Centrál Színházban szórakoztatja a nagyérdeműt, de sokak számára a Zimmer Feri Rózsijaként lehet ismerős.

Kovács Vanda

Kovács Lajos lánya a Centrál Színházban szórakoztatja a nagyérdeműt, de sokak számára a Zimmer Feri Rózsijaként lehet ismerős.

Fotó: kovacsvanda.hu

Dia

 	Kerekes Vica 	Az 1981-ben, a szlovákiai Fülekben született Kerekes Vica vörös hajával és szeplőivel igazi érzéki szépség, de a tehetségéről is több alkalommal meggyőzte már a filmkritikusokat. A Szuperbojz sztárja 2010-ben a Ki/Be Tavarat című magyar játékfilmért megkapta a legjobb női alakítás díját a Magyar Filmszemlén.

Kerekes Vica

Az 1981-ben, a szlovákiai Fülekben született Kerekes Vica vörös hajával és szeplőivel igazi érzéki szépség, de a tehetségéről is több alkalommal meggyőzte már a filmkritikusokat. A Szuperbojz sztárja 2010-ben a Ki/Be Tavarat című magyar játékfilmért megkapta a legjobb női alakítás díját a Magyar Filmszemlén.

Fotó: kerekesvica.extra.hu

Dia

 	Trokán Anna 	Trokán Péter és Papadimitriu Athina idősebbik lánya eredetileg orvosnak készült, de 16 éves korában rádöbbent, hogy a színészet érdekli, ezért szülei nyomdokába lépett. Harmadszorra vették fel a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, ahol zenés szakon végzett. 2011-ben ő is szerepet kapott az RTL Klub Casino című sorozatában.

Trokán Anna

Trokán Péter és Papadimitriu Athina idősebbik lánya eredetileg orvosnak készült, de 16 éves korában rádöbbent, hogy a színészet érdekli, ezért szülei nyomdokába lépett. Harmadszorra vették fel a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, ahol zenés szakon végzett. 2011-ben ő is szerepet kapott az RTL Klub Casino című sorozatában.

Fotó: Europress

Dia

	Kapócs Zsóka	A szőke színésznőt 2001-ben ismerhette meg a nagyközönség, a Miss World Hungary győzteseként, ám az évek során többször is bizonyította, nem csak szép, tehetséges is. Számos színpadi szerepe mellett önálló estjén is láthatják a színházba járók.

Kapócs Zsóka

A szőke színésznőt 2001-ben ismerhette meg a nagyközönség, a Miss World Hungary győzteseként, ám az évek során többször is bizonyította, nem csak szép, tehetséges is. Számos színpadi szerepe mellett önálló estjén is láthatják a színházba járók.

Fotó: Kapocszsoka.hu/Almási Jonathan Csaba

Dia

 	Ruttkay Laura 	Népszerű szinkronszínésznőnk a Beugró Plusz egykori sztárjaként 11 év színházi múlttal a háta mögött improvizációs képességeiről is tanúbizonyságot tett.

Ruttkay Laura

Népszerű szinkronszínésznőnk a Beugró Plusz egykori sztárjaként 11 év színházi múlttal a háta mögött improvizációs képességeiről is tanúbizonyságot tett.

Dia


            	Trokán Nóra
            	Trokán Péter és Papadimitriu Athina kisebbik lánya is színésznő lett, csakúgy, mint nővére, Anna. A Kecskeméti Katona József Színház társulatának tagja. 2011-ben A Nagy Duett  című műsor győztese volt Caramellel. 2012-ben Domján Edit-díjat kapott, 2014-ben a Story-gálán Érték-díjjal tüntették ki.

Trokán Nóra

Trokán Péter és Papadimitriu Athina kisebbik lánya is színésznő lett, csakúgy, mint nővére, Anna. A Kecskeméti Katona József Színház társulatának tagja. 2011-ben A Nagy Duett  című műsor győztese volt Caramellel. 2012-ben Domján Edit-díjat kapott, 2014-ben a Story-gálán Érték-díjjal tüntették ki.

Fotó: TV2 Sajtószoba
Ezt is szeretjük
Fotó: