Fiatal magyar énekesnők
Bombázó külső és dögös hang: íme, a legszexisebb fiatal magyar énekesnők Zsédától Tóth Gabin át Janicsák Vecáig.

Dia

 	Lola 	Az eredetileg Korsós Judit néven született Lola napjaink egyik legnépszerűbb ifjú magyar énekesnője, akinek fiatal kora ellenére már négy önálló lemeze jelent meg. 	Kapcsolódó cikk: 	Lolára csapott le a Jóban Rosszban szívtiprója »

Lola

Az eredetileg Korsós Judit néven született Lola napjaink egyik legnépszerűbb ifjú magyar énekesnője, akinek fiatal kora ellenére már négy önálló lemeze jelent meg.

Kapcsolódó cikk:
Lolára csapott le a Jóban Rosszban szívtiprója »

Dia

 	Rúzsa Magdi 	Rúzsa Magdi 20 éves volt, amikor megnyerte a Megasztár 3-at, azóta a vajdasági énekesnő sikert sikerre halmoz a szakmában. Első három stúdióalbuma platinalemez, utolsó, 2008-as, Iránytű című korongja pedig aranylemez lett az eladások alapján. Emellett Magdi számos díj birtokosa: 2010-ben pedig az év énekesnőjének választották.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi 20 éves volt, amikor megnyerte a Megasztár 3-at, azóta a vajdasági énekesnő sikert sikerre halmoz a szakmában. Első három stúdióalbuma platinalemez, utolsó, 2008-as, Iránytű című korongja pedig aranylemez lett az eladások alapján. Emellett Magdi számos díj birtokosa: 2010-ben pedig az év énekesnőjének választották.

Dia

 	Zséda 	Zsédenyi Adriennt a közönség a Cotton Club Singers énekesnőjeként ismerte meg a kilencvenes években. Zséda végül hét év után, 2001-ben döntött úgy, hogy szólókarrierbe kezd. Bár az első két év nem volt zökkenőmentes, azóta sikerült bebizonyítania, hogy egyedül is megállja a helyét a színpadon. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Zséda » 	 

Zséda

Zsédenyi Adriennt a közönség a Cotton Club Singers énekesnőjeként ismerte meg a kilencvenes években. Zséda végül hét év után, 2001-ben döntött úgy, hogy szólókarrierbe kezd. Bár az első két év nem volt zökkenőmentes, azóta sikerült bebizonyítania, hogy egyedül is megállja a helyét a színpadon.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Zséda »
 

Dia

 	Tolvai Renáta 	A nagyváradi leányzó vigaszágról jutott be a Megasztár 5 döntőjébe, végül azonban ő távozott győztesen a TV2 2010-es tehetségkutatójából. 	Kapcsolódó címke: 	Tolvai Renáta »

Tolvai Renáta

A nagyváradi leányzó vigaszágról jutott be a Megasztár 5 döntőjébe, végül azonban ő távozott győztesen a TV2 2010-es tehetségkutatójából.

Kapcsolódó címke:
Tolvai Renáta »

Dia

 	Tóth Gabi 	Tóth Vera húga, Tóth Gabi - nővéréhez hasonlóan - a Megasztárban látta a kiugrási lehetőséget. Igaza lett: a tehetségkutatót 2005-ben ugyan Molnár Ferenc Caramel nyerte, Gabi lett a legjobb női énekesnő a mezőnyben. Azóta rajongói számtalan stílusváltását megtapasztalhatták, de az énekesnő 2010-re kialakította saját nőies imázsát. 	Kapcsolódó cikk: 	Tóth Gabi nagyon merész volt a színpadon »

Tóth Gabi

Tóth Vera húga, Tóth Gabi - nővéréhez hasonlóan - a Megasztárban látta a kiugrási lehetőséget. Igaza lett: a tehetségkutatót 2005-ben ugyan Molnár Ferenc Caramel nyerte, Gabi lett a legjobb női énekesnő a mezőnyben. Azóta rajongói számtalan stílusváltását megtapasztalhatták, de az énekesnő 2010-re kialakította saját nőies imázsát.

Kapcsolódó cikk:
Tóth Gabi nagyon merész volt a színpadon »

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Janicsák Veca 	Bár Janicsák Veca már a Csillag születik 2007-es adásában is próbálkozott, az igazi elismerést a 2010-es X-Faktor hozta el számára. A tehetségkutatót ugyan nem ő nyerte, de az énekesnők közül ő jutott el legtovább az élő fordulók során. 	Kapcsolódó címke: 	Janicsák Veca »

Janicsák Veca

Bár Janicsák Veca már a Csillag születik 2007-es adásában is próbálkozott, az igazi elismerést a 2010-es X-Faktor hozta el számára. A tehetségkutatót ugyan nem ő nyerte, de az énekesnők közül ő jutott el legtovább az élő fordulók során.

Kapcsolódó címke:
Janicsák Veca »

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Dér Heni 	Dér Heni a Megasztár első szériájában tűnt fel - a csantavéri lány ugyan csak a kilencedik helyig jutott el, mégsem tűnt el a süllyesztőben. A Sugarloaf együttes látott benne elég fantáziát, így énekesnőjük távozása után Henit kérték fel a megtisztelő feladatra, amire ő örömmel mondott igent.

Dér Heni

Dér Heni a Megasztár első szériájában tűnt fel - a csantavéri lány ugyan csak a kilencedik helyig jutott el, mégsem tűnt el a süllyesztőben. A Sugarloaf együttes látott benne elég fantáziát, így énekesnőjük távozása után Henit kérték fel a megtisztelő feladatra, amire ő örömmel mondott igent.

Dia

 	Marót Viki 	Az 1983-as születésű szőke énekesnő a televíziónak köszönheti népszerűségét, hiszen a Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar a 2003-ban indult Bagi-Nacsa show zenéjét szolgáltatta. Azóta a formáció külön utakra lépett, de jellegzetes hangzásukat és a hatvanas évek életérzését közvetítő dalaikat máig sokan szeretik. Viki 2010-ben édesanya lett, decemberben egy kisfiúnak adott életet.

Marót Viki

Az 1983-as születésű szőke énekesnő a televíziónak köszönheti népszerűségét, hiszen a Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar a 2003-ban indult Bagi-Nacsa show zenéjét szolgáltatta. Azóta a formáció külön utakra lépett, de jellegzetes hangzásukat és a hatvanas évek életérzését közvetítő dalaikat máig sokan szeretik. Viki 2010-ben édesanya lett, decemberben egy kisfiúnak adott életet.

Dia

 	Erdőhegyi Brigi 	Az 1977-ben született énekesnő először 2004-ben tűnt fel: ekkor kapott exkluzív felkérést Carlo Giustitól, Sophia Loren titkárától, hogy egyetlen magyar előadóként szerepeljen ifj. Carlo Ponti karmester és Mészáros Andrea hegedűművész esküvőjén. Azóta megjelent első lemeze, több videoklip is készült dalaihoz és látványos show-i egyre nagyobb közönséget vonzanak.

Erdőhegyi Brigi

Az 1977-ben született énekesnő először 2004-ben tűnt fel: ekkor kapott exkluzív felkérést Carlo Giustitól, Sophia Loren titkárától, hogy egyetlen magyar előadóként szerepeljen ifj. Carlo Ponti karmester és Mészáros Andrea hegedűművész esküvőjén. Azóta megjelent első lemeze, több videoklip is készült dalaihoz és látványos show-i egyre nagyobb közönséget vonzanak.

Dia

 	Kozma Orsi 	Az 1976-os születésű énekesnő a Jazz+Az és a Cotton Club Singers énekes trió hangjaként vált ismertté, de később szólóban, a Kozma Orsi Quartettel is szép sikereket könyvelhetett el. A csinos énekesnő férjezett, párja a Neo együttes dobosa, Benedek Tamás.

Kozma Orsi

Az 1976-os születésű énekesnő a Jazz+Az és a Cotton Club Singers énekes trió hangjaként vált ismertté, de később szólóban, a Kozma Orsi Quartettel is szép sikereket könyvelhetett el. A csinos énekesnő férjezett, párja a Neo együttes dobosa, Benedek Tamás.

Dia

 	Király Linda 	New York-i születésű magyar énekesnő, aki hazánkban a Szerelem utolsó vérig című film betétdalával vált ismertté. Később a színpadon is kipróbálta magát, mivel a Madách Színházbn Az Operaház fantomja című musicalben főszerepet kapott. 	Kapcsolódó címke: 	Király Linda »

Király Linda

New York-i születésű magyar énekesnő, aki hazánkban a Szerelem utolsó vérig című film betétdalával vált ismertté. Később a színpadon is kipróbálta magát, mivel a Madách Színházbn Az Operaház fantomja című musicalben főszerepet kapott.

Kapcsolódó címke:
Király Linda »

Dia


            	Dancs Annamari
            	Az 1981. március 11-én, Sepsiszentgyörgyön született erdélyi magyar énekesnő könnyűzenei pályafutása mellett  párhuzamosan építi komolyzenei karrierjét is. A Bukaresti Nemzeti Operettszínház mellett a Budapesti Operettszínháznak is a vendégművésze.

Dancs Annamari

Az 1981. március 11-én, Sepsiszentgyörgyön született erdélyi magyar énekesnő könnyűzenei pályafutása mellett  párhuzamosan építi komolyzenei karrierjét is. A Bukaresti Nemzeti Operettszínház mellett a Budapesti Operettszínháznak is a vendégművésze.

Blog.hu ajánló
Fotó: