Váratlanul rosszul lett Fésűs Nelly! Maga sem érti, mitől
A részletek
Fésűs Nelly sem érti, hogyan lett rosszul nyaralásán, hiszen számtalanszor hajózott már.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos sportos életet élnek, és ezen szokásukról még a bulgáriai nyaralásukon sem voltak hajlandók lemondani.

Mivel eredetileg egy kétnapos balatoni vitorlázást terveztek, gondoskodtak arról is, hogy a tengeren se maradjon el ez a kedvtelés.

Megbánta tettét

A szép színésznő azonban már-már megbánta, hogy ilyen előzékeny volt.

- Rengeteg hajós élményem van, és sosem volt semmi bajom. Több vihart is átéltünk már a vízen, amikor azon csodálkoztunk, hogy egyben maradt a hajó, de még akkor is jól voltam. Most azonban nem őszinte a mosolyom. Nagy hullámokban jöttünk-mentünk, de ilyen rosszullétem eddig még nem volt. De az élmény gyönyörű és ez sem tart vissza, hogy újra hajóra szálljak - mondta el nyaralása közben az RTL Klub Reflektor című műsorának.

A szerelmesek kipróbálták a szárazföldi sportokat is, részt vettek egy off road túrán, amely során olyan tájakat is bejárhattak, ahova már személygépkocsival nem juthattak volna el.

Elégedett párjával?

Vajtó Lajos itthon is folyton noszogatja a színésznőt, hogy sportoljon minél többet, és ebből az elvárásából még a nyaralás alatt sem engedett.

- Maximálisan elégedett vagyok Nellyvel, illetve soha senkivel sem vagyok elégedett, mert mindig mindenen lehet javítani. Atléta volt és táncosnő, és én azt vallom, hogy ha Isten adott valamit, akkor ahhoz hozzá is kell tenni, és mindent meg kell tenni, hogy az minél tovább megmaradjon - nyilatkozta erről a férfi.

A 40 éves szépség most a power plate-ért rajong, valamint gyakori vendége a fitnesztermeknek is.

A sportok mellett a lustálkodásra is jutott idő, és városnézésre is indult a pár. Neszebár óvárosában a sok régiség mellett a színésznő olyan szépségekre is rábukkant, ami a férfiak szeme előtt rejtve marad. Az egyik templom mellett ugyanis egy bundaárusra lett figyelmes.

Bár télire való melegséggel nem, de számos szép emlékkel tértek haza a last minute nyaralásból. Abban pedig mindketten egyetértettek, hogy a legjobb dolog az volt, hogy együtt lehettek.

Ezt is szeretjük