"Nincs megelégedve a külsőmmel a párom" Fésűs Nelly meglepő vallomása
A részletek
Fésűs Nellyt párja elküldte edzeni, ugyanis nem elégedett alakjával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fesűs Nelly igaz nemrég múlt 40, alakját mégis a huszonévesek is megirigyelhetik. Formás idomait jórészt a géneknek köszönheti, ennek ellenére egyre gyakrabban látott vendég a fitneszteremben is.

Az utóbbi időben ugyanis Geszler Dorottya pilatesóráit látogatja, ráadásul nem saját elhatározásából. Amint az RTL Klub Reflektor című műsorában elárulta, párja, Vajtó Lajos küldte el mozogni.

Nem folyhat szét

A riportból kiderül, hogy sportimádó kedvese nem nézte jó szemmel a tunya életformát, és a sokak által csak áhított testalkatú színésznőt szigorú edzésre szólította fel.

- Azt mondta, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy egy tökéletes férfi mellett egy szétfolyt nő legyen - árulta el a sztármami, akinek pedig semmi oka aggodalomra alakját illetően.

Azt is hozzátette, hogy nem sok dicsérő szót kap maximalista kedvesétől külsejét illetően.

- Természetesen ő soha nincs megelégedve velem, legalábbis az én szemembe nem mondja, hogy elégedett bármelyik testrészemmel is. Folyamatosan arra sarkall, hogy mozogjak, mivel ő a hét minden napján mozog, naponta több órát, többféle mozgásformát - magyarázta.

Sportos anyukák

A kiváló adottságok mellett a 40 éves sztár persze annak is köszönheti karcsú vonalait, hogy már gyerekkorában is sokféle sportot űzött. Kislánya, Csenge is követi édesanyja példáját: táncórákra jár, de néha anyukáját is elkíséri a terembe.

Fésűs Nelly véleménye szerint ugyanis a lényeg nem az, hogy milyen mozgásformát választanak, hanem hogy lekössék a gyereket fizikailag is, amellett, hogy szellemileg megteszi ugyanezt az iskola.

Hasonlóan sportos anyuka a pilatesedzőként bizonyító Geszler Dorottya, aki szintén fontosnak tartotta, hogy a testmozgás szeretetét 17 éves lányának is átadja. Ő maga klasszikus balettre járt kiskorában, de gyermekét sem kell buzdítani: rendszeresen fut, táncol és biciklizik.

Fotó: RTL Klub/ Reflektor

Ezt is szeretjük