Fotók! Fésűs Nellyt egy külföldi strandon kapták lencsevégre
Fésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos hirtelen ötlettől vezérelve Bulgáriába szökött a világ elől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly és párja, Vajtó Lajos szerelme lassan egy éve tart, azóta egyre komolyabbak az érzelmeik, már össze is költöztek.

Nemrég pedig az első közös nyaralásuk is megvolt: egy hirtelen jött ötlettől vezérelve Bulgáriába repültek.

Öt nap együtt

Igaz, rövidebb belföldi kiruccanásokon, wellnesshétvégéken és a Balatonnál már voltak együtt, de ez volt az első komolyabb útjuk.

Amint az RTL Klub Reflektor című műsorából kiderül, a színésznőt nagyon megviselte, hogy elfoglaltságaik miatt másfél hétig nem látta szerelmét, ugyanis még sosem töltöttek ennyi időt egymástól távol.

- Borzasztó volt, tíz napig nem találkoztunk, amiből teljesen elegem lett, azt akartam, hogy végre legyen pár nap, ami csak rólunk szól - emlékezett vissza.

Először egy pár napos balatoni nyaralással is megelégedett volna, de végül még jobb ötletük támadt.

Elhatározták, hogy elutaznak: öt napra elszöktek a világ elől a napfényes Bulgáriába.

- Mindketten voltunk ott, én megboldogult ifjúkoromban. Hallottuk, hogy mostanában rohamosan fejlődik, és nagyon szép részek vannak, kíváncsi voltam - árulta el úti céljukról a 40 éves sztár, akinek ez volt élete első last minute útja.

Fő a spontaneitás

Kedvese hozzátette, hogy ő nem szeret trendi helyekre menni, ezért vonzotta a bolgár tengerpart, ami nem annyira felkapott üdülőhely, mégis megvannak a lényeges adottságai.

- Nekem is csak gyerekkori élményeim vannak róla, nagyon szép hölgyeket láttam ott - mondta, majd hozzáfűzte, hogy ők ketten a rögtönzés mesterei, hiszen az ilyen hirtelen támadt ötletektől és spontán kalandoktól izgalmas az élet.

Végül különösebb tervezgetés nélkül útra keltek: a pécsi repülőtérről indultak, és öt napig csak egymásra figyeltek.

Fotó: RTL Klub/Reflektor

Ezt is szeretjük