Fésűs Nelly nem tudott uralkodni magán - Nézd meg mit tett a várandós színésznő!
A várandós Fésűs Nelly egy ebédnél nem tudta visszafogni magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly nem bírt magával annál az ebédnél, amire egyik barátnőjét hívta meg - ennek a TV2 Édes Élet című műsorának nézői is szemtanúi lehettek.

- Kérek szépen egy menüt, de azt az eperkrémlevest is, és egy Cézár-salátát is kérek szépen, a csirkéset! És egy egész adag nyugodtan jöhet, gondolkodás nélkül - adta le a rendelést a kívánós színésznő.

Vesztére a barátnője olyan ételeket rendelt, amit a 42 éves sztár is szeret, így miután elfogyasztotta a megrendelt ételeit, belekóstolt a másikéba is, majd átvette a tényérját és végül az italát is. Barátnője csak annyit jegyzett meg, szerencséje, hogy várandós, és hogy a találkozót követően hazamegy magának főzni.

A videót ide kattintva nézheted meg »

Fésűs Nellynek nem kell aggódnia amiatt, hogy néha kívánós, hiszen terhessége alatt eddig alig hat kilót hízott, csak a pocakja mutatja, hogy másállapotban van.

Fésűs Nelly miniruhát húzott az esti műsorba

Fésűs Nelly április elején jelentette be, hogy 42 évesen ismét babát vár, októberre van kiírva. A színésznő kismamaként továbbra is olyan szexi, mint korábban. Nézd meg a képeket!

Fotó: TV2/Édes Élet

Facebook-kép és leadkép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük