28 kilót szedett fel a terhessége alatt a magyar színésznő!
Elmesélte, most jobban odafigyel az étkezésre
Fésűs Nelly a Mokka vendége volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fésűs Nellyt alig pár hónap választja már csak el attól, hogy másodjára is édesanya legyen, de a terhesség láthatóan nem viseli meg a 42 éves színésznőt. Erről bárki meggyőződhetett, aki látta a TV2 Mokka keddi adását, ahol a sztárkismama is tiszteletét tette, és arról mesélt, mennyiben más érzés 40 fölött gyereket vállalni.

Mint Fésűs Nelly elmondta, remekül érzi magát a bőrében, és igazából három dolog volt, amit át kellett gondolnia, amikor kiderült, hogy kisbabát vár: miként tud majd visszamenni a szakmájába dolgozni a szülés után, megfelelő-e az egészségi állapota és miként adja majd le a felszedett kilókat.

Amikor ugyanis első kislányával, Csengével volt terhes, akkor 28 kilót hízott, amitől állítása szerint nehezen tudott megszabadulni. Most azonban sokkal jobban odafigyel, és tartja magát az egy hónap-egy kiló plusz elvhez.

A 11 éves Csenge egyébként nagyon várja már a kistestvért: már egy szekrényt is elkülönített a kicsi ruháinak, hogy minden készen álljon, mire az októberben megérkezik.

Fotók: Facebook/Mokka; TV2 Mokka

Babát várnak a magyar sztárok

Nézd meg a közkedvelt műsorvezetők pocakos fotóit!

Ezt is szeretjük