Vallomás első kézből! Ezért jutott mélypontra a magyar sztárpár házassága

Fekete Dávid és Cserpes Laura házasságuk válságáról vallottak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kemény időszakon van túl Fekete Dávid és Cserpes Laura. A Megasztár 4 egykori felfedezettjének házassága ugyanis válságba került, amiről őszintén vallott csinos feleségével az Aktív kamerái előtt.

A 25 éves énekes és párja komoly tanulságokat vont le az elmúlt hetek, hónapok eseményei után, és ezeket a TV2 képernyőjén keresztül az egész országgal megosztották.

Túl közel engedte a lányokat

Dávid szerint a veszekedő párok többségéhez hasonlóan ők is abba a hibába estek, hogy egymást kezdték el hibáztatni a gondokért, a saját felelősségük beismerése helyett.

- Könnyebb a másikat hibáztatni, amikor a legfontosabb az lenne, hogy nézzünk magunkba, és ismerjük fel, mi miben vagyunk hibásak - mondta az énekes.

Mindketten megerősítették, hogy gyakran mindennapi dolgokon vitáztak, de nem tagadták azt sem, hogy alapvetően féltékeny természetűek. A zöld szemű szörnyeteggel főként Laurának gyűlt meg a baja.

- Szerette, hogy szeretik, és túl közel is engedte magához az embereket, a lányokat. Nem volt másik nő a kapcsolatunkban, de ez a helyzet nekem akkor is nagyon nehéz volt - mesélte a fiatal feleség.

Nagy mélységeket éltek meg

Az egykori megasztáros szerint tovább súlyosbította a helyzetüket, hogy nem önmaguk, illetve a szerelmük megerősítésére figyeltek elsősorban, hanem inkább a kifelé mutatott képre és a karrierjükre.

- De már látjuk, hogy először a kapcsolatunkat kell sziklára helyezni. Mert ha jön egy vihar, az nem fog leomlani. Ezért mostanában jóval többet törődünk egymással, és miután mindent megbeszéltünk, csak akkor tesszük meg a következő lépéseket - árulta el.

- Ahogyan a mondás is tartja, akinek nincsenek mélységei, annak nincsenek magasságai sem, és mi nagy mélységeket éltünk meg. De bízunk abban, hogy innentől felfelé fog ívelni a közös életünk - tette hozzá.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Fotók: fekete-david.ning.com

Ezt is szeretjük