Fotók: ma 57 éves Fehér Anna! Így néz ki most a Szomszédok Almája

Ma ünnepli születésnapját Fehér Anna. Nézd meg, mennyit változtak a sorozat színésznői 27 év alatt!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli 57. születésnapját Fehér Anna. A színésznőt az ország a kilencvenes években, a Szomszédok című sorozat Almájaként zárta szívébe az ország. Niski Alma Taki bácsi (Zenthe Ferenc) és Lenke néni (Komlós Juci) unokáját alakította, aki idegenvezető, stewardess, majd pincérnő lett. Magánélete még mozgalmasabb volt, a Trokán Péter által alakított Jánossal úgy tűnt, révbe ért, de végül elváltak - majd a nézők nagy örömére ismét egymásra találtak.

Fehér Anna 53 évesen, 2011. június 4-én adott életet első gyermekének. 1982 óta hű tagja a budapesti József Attila Színháznak, jelenleg is egy új darabot próbál.

Nézd meg képes összeállításunkban, mennyit változtak 27 év alatt a Szomszédok színésznői, akiknek többsége ma is játszik a színpadon!

Ő volt a '90-es évek magyar tinisztárja! Friss fotóján nem ismersz rá

1998-ban forgatták és egy évvel később mutatták be Sas Tamás Kalózok című filmjét, amelynek főszerepét Bodó Viktor kapta meg. Emlékszel még a Kalózok többi főszereplőjére is? Nézd meg, mennyit változott 17 év alatt Gubás Gabi, Király Attila és Kecskés Karina!

Ő volt a '90-es évek magyar tinisztárja! Friss fotóján nem ismersz rá

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük