"Nem akartam az öltözőben felnevelni!" A magyar színésznő 7 év után tért vissza

Fehér Adrienn kétgyerekes színész-énekesnő ismét a színpadon.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fehér Adrienn egy igen termékeny időszakot tudhat maga mögött, hiszen gyermekei születése után hét évvel sikerült újra visszatérnie a rivaldafénybe: szerepet kapott az Érinthetetlenek zenés darabban.

Fehér Adrienn az Érinthetetlenekben
A Singer Street tagjaként

A musical maffiafőnökének felesége a Feminának most azt is elmesélte, hogyan tud színésznőként, énekesnőként és a nem mellesleg kétgyermekes családanyaként egyszerre helytállni.

Énekesi karrier

Jelenleg a Singer Street együttes egyik énekesnője, egészen pontosan az ex-Cotton Club Singersé, amióta öccse, Gábor újra életre hívta a formációt.

- Nemrég a csapattal megnyertünk egy nemzetközi versenyt, és októberben megyünk Ázsiába turnézni, ahol majd egy lemezünk is megjelenik. Emellett a The Blues Brothers produkcióban is fellépek Feke Pál és Serbán Attila showműsorában, olyan világszínvonalú előadókkal, mint Tóth Vera, Jónás Andrea és Veres Mónika - mesélte.

Hogy valójában színésznőnek vagy énekesnőnek vallja-e magát, maga sem tudja igazán eldönteni.

- Természetesen zenésznek tartom magam, de a legnagyobb színészi lehetőségemet most kaptam az Érinthetetlenekkel. Itt pedig rá kellett jönnöm, hogy lélekben színésznő vagyok. Ez a musical a karrierem csúcsa, hiszen egy nagyszabású produkcióval sikerült visszatérnem a pályára. Remélem, a következő munkáim is ilyen minőségűek lesznek - mondta bizakodva a 38 éves sztár.

Szenvedélyes családanya

A darabban a maffiafőnök felesége egy igazán szenvedélyes nő, aki igyekszik a külvilág felé tökéletesnek mutatni a családját, emellett azonban mély és őszinte érzésekről is tanúbizonyságot tesz. Ilyen szempontból Fehér Adriennek nem volt nehéz eljátszania ezt a szerepet, hiszen jellemük nem is különbözik annyira.

Ahogyan a musicalben, úgy a magánéletben is gondoskodó családanya. Gyermekei azonban már lassan iskoláskorúvá cseperednek, így elérkezettnek látta az időt arra, hogy visszatérjen a pályára.

- Nagyjából hét évet töltöttem itthon a gyermekeimmel, mert nem akartam az öltözőben felnevelni őket. Most azonban már akkorák, hogy tudnak velem jönni akár a próbákra is. Az eddigi tapasztalatok alapján nagyon élvezik és izgalmasnak tartják, hogy részt vehetnek ebben a különleges körforgásban - árulta el.

Az pedig egyáltalán nem lenne meglepő, ha 10-20 év múlva gyermekei is híressé válnának, hiszen mindketten rendkívül fogékonyak a zenére, évek óta hegedülnek, hétéves kislánya pedig édesanyja hangi adottságait is örökölte.

Fotó: facebook.com/erinthetetlenek, Fehér Adrienn

Ezt is szeretjük