A megcsalt magyar énekesnőben két híres testvére tartotta a lelket

Fotókon a sztártestvérek

Fehér Adrienn énekesnő válásakor számíthatott énekes testvéreire.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Fehér Adrienn jelenleg a VIASAT3 Szerelem a láthatáron című műsorában keresi a szerelmet. Kevesen tudják, hogy az énekesnőnek két évvel ezelőtt egy keserves csalódást kellett feldolgoznia.

Fehér Adrienn
Fehér Balázs és Gábor
A híres testvérek

Férjéről 2011-ben, tíz év házasság után derült ki, hogy külföldön van egy másik családja is.

Híres testvérek

A 39 éves énekesnő, akit egykor Cserháti Zsuzsa is az utódjaként emlegetett, tavaly érezte magát elég erősnek ahhoz, hogy visszatérjen a zenei pályára: 2012 tavaszán színésznőként szerepet kapott az Érinthetetlenek című musicalben, majd bejutott a TV2 tehetségkutatójába, a The Voice-ba is. 

Idén arra is megérett az idő, hogy a magánéletében változások következzenek be. Jelentkezett a VIASAT3 szeptember közepén indult párkereső műsorába. Ebben többek között arra is fény derült, hogy a válása idején két híres énekes testvére tartotta benne a lelket.

- Gáborral két és fél, Balázzsal tíz év köztünk a korkülönbség, mégis a válásomnál rendkívül sokat segítettek egy-egy mondattal, mondjuk a 100-ból 99 baromság volt - mesélte nevetve.

És hogy kikről van szó? Fehér Balázs a The Carbonfools nevű magyar együttes énekese, míg Fehér Gábor a Cotton Club Singers tagja.

Kvíz

Mennyire ismered a sztárok testvéreit? Teszteld tudásod képes kvízünkkel!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Fotó: VIASAT3/Nánási Pál, Laki Márton

Ezt is szeretjük