Felismered a 22 éves Fásy Zsüliettet? 4 év után először posztolt fotó az Instán
Fásy Ádám lánya, Zsüliett az év elején ünnepelte 22. születésnapját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fásy Ádám és felesége, Marika szőke kislányát, Zsülikét egészen pici korában megismerhette a nagyközönség: édesapja szépségversenyein segédkezett, később gyakran léptek fel együtt - a kamasz lánynak saját dalai is megjelentek -, sokszor szerepeltek különböző tévéműsorokban. 

Az 1998. február 11-én született Fásy Zsüliett ma már felnőtt, 22 éves nő. Ő vágja a Fásy Mulató fellépéseiről készült videókat, a szépségversenyek és a Zenebutik csatornán futó műsorok szervezésében is részt vesz.

Fásy Ádám lánya felnőtt nő lett

Fásy Zsüliett a Facebookra néha szokott posztolgatni, de az Instagram-oldalát 2016 februárja óta elhanyagolta. Ezen most változtatott. 

"Az elmúlt években nem voltam valami aktív a közösségi platformokon, pláne itt az Instán, az utolsó poszt 4 éve született. Most itt egy 17 évvel ezelőtti fotó és 4 évre megint eltűnök" - írta. 

Nem így lett, azóta is tett ki újabb képeket, például ahogy kerti munkát végez. "Fűnyírás, gyomlálás, sepregetés, kerti bútorok kipakolása és tisztítása stb... Már ránk sötétedett, de holnap rakok ki fotót a végeredményről."

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan lett Fásy Ádám kicsi lányából felnőtt nő, Zsülikéből Zsüliett.

Ezt is szeretjük