Ritka fotó! Farkasházy Tivadar, ahogy a Heti Hetesben sosem láthattad
Farkasházy Tivadar a Reggeli stúdiójában kétéves iker unokáival és feleségével jelent meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Farkasházy Tivadar a Heti Hetesben gyakran emlegeti feleségét, Mimit, ám a gyerekeiről vagy az unokáiról nem olyan sok szó esik a népszerű műsorban.

Farkasházy Tivadar és Mimi, valamint az unokák, Flóra és Dani

Persze ez a legkevésbé sem jelenti azt, hogy a 65 éves humorista-újságíró ne lenne büszke utódaira, sőt, éppen ellenkezőleg!

Előbb az ikrek, utána Overdose

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a napokban felesége, no és két gyönyörű unokája, Flóra és Dani társaságában jelent meg a Reggeli műsorában.

Mint a köztudottan lóversenypárti sztár Barabás Évinek és Szujó Zoltánnak elmesélte, nagy izgalmak közepette születtek az ikrek, hiszen éppen arra az időpontra volt kiírva a menye, amikorra az addig veretlen Overdose következő futama is.

Szerencsére a porontyok mintha vették volna a nagypapa titkos kívánságát, így végül egy nappal előbb, 2008. november 15-én jöttek a világra.

Bár a kicsik egyelőre a saját nyelvükön kommunikálnak, azért egyre több programot tudnak velük szervezni a nagyszülők - melyek olykor egészen meglepőek.

A pelenkázást a nőkre hagyja

A szokásos játszótéri és állatkerti látogatások mellett ugyanis nemrégiben egy avantgárd szobrász kiállításán jártak, de az ikrek ezt is kimondottan élvezték!

De azért van, amit inkább a feleségére hagy: ez pedig a porontyok körüli teendők, mint a pelenkázás, etetés vagy fürdetés. Ilyenkor bevallása szerint rögtön valami sürgős dolga akad, vagy nagy hirtelenjében leül a számítógép elé.

Ugyanakkor elismeri, hogy az unokáival lenni sokszor szórakoztatóbb, mint a felnőtt barátai körében, hiszen élvezet figyelni, ahogy felfedezik maguk körül a világot.

- Az unokázás kisebb felelősség, mint a saját gyerek, de nagyobb öröm. Mindenesetre azt szeretném, hogy egymással legyenek majd jóban, mint ahogy a fiaink is, mert ez nagyon fontos - zárta a beszélgetést a sztár.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük