Friss bejelentés! Ez a művész lép Fábry Sándor helyébe
Az V. OTP Lovas Világkupa előtt néhány nappal Fábry Sándor visszalépett a fogathajtók versenyétől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az V. OTP Lovas Világkupa előtt néhány nappal Fábry Sándor visszalépett a fogathajtók versenyétől. A hír hallatára Rippel Ferenc sűrű elfoglaltságai ellenére igent mondott a Lázár testvérek felkérésre, így idén sem marad ki az indulók névsorából.

Fábry néhány nappal a Lovas Világkupa előtt arra kényszerült, hogy visszalépjen a szerepléstől. Korábbi csuklótörése mostanra sem jött helyre, ezért a showman nem kockáztatja egészségét.

Korábban nemet mondott

Rippel Ferencet a szervezők már korábban is felkérték a versenyre, ám a világhírű artista idő hiányában nem mert rögtön igent mondani, egészen mostanáig.

Feri a Lovas Világkupával szembeni lojalitása miatt örömmel vállalta az újbóli felkérést, így teljes lesz az Adrenalin Kupa mezőnye a vasárnapi fogathajtáson.

A Rippel-testvérek hamarosan egy nagyszabású produkciót mutatnak be, ezért igyekeznek minden olyan szituációt kerülni, amely a testi épségüket veszélyeztetheti.

- Viktor a lelkemre kötötte, hogy óvatosan hajtsak majd, a helyszínen szurkol nekem, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Bevallom őszintén, a mostani időszak elég sűrű, ezért először nem akartam elvállalni a felkérést - vallotta az artista.

Kevés ideje jut a gyakorlásra

- Az utolsó pillanatban mégsem tudtam nemet mondani, hiszen a lovas sportok, mint minden artistához, hozzám is közel állnak. Kevés az időm a gyakorlásra, de a sportvérem visz előre. Eddig minden évben részt vettem az OTP Bank Lovas Világkupán, idén is a győzelemre hajtok - tette hozzá Rippel Ferenc.

Fotó: Redlemon

Ezt is szeretjük