Képek: hülyét csinált magából VV Éva! Majka és Tilla sírva röhögtek rajta
Nézd meg!
Hatalmas ostobaságokkal indult az Ezek megőrültek! új évada.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 31-én elstartolt a TV2-n az Ezek megőrültek! új, harmadik évada, Majka és Till Attila vezetésével.

VV Éva másokat okít
Aleska Diamond erősen gondolkodik
Zámbó Árpy csak tetteti, hogy tudja a választ
Győzike erősen koncentrál

Már a tegnapi adásból is jól látszik, hogy a hármas csapatokban versenyző celebektől ebben a show-ban is hasonlóan nagy ostobaságokat hallhatunk, mint tavaly az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorában. 

Majka és Tilla sírva röhögtek

Az első adásban Bárdosi Sanyi, Győzike és VV Éva csapata mérkőzött meg Aleska Diamond, Varga Viktor és Zámbó Árpy triójával.

Bár a bemutató alapján sokan bizonyára a vazelinen csúszást és a pörgő kerékre felszíjazott áldozat tortával való megdobálását várták nagyon, a legviccesebb pillanatok a tojáskvíz alatt születtek. A válaszadóknak el kellett törniük a fejükön egy tojást, a hajukon lecsorgó lé is eléggé nevetségessé tette őket, de az aranyköpéseik voltak az igazán röhejesek: nemcsak magukat égették, de egymást is savazták.

Arra a kérdésre, hogy mi Tilla vezetékneve, sem Győzike, sem Zámbó Árpy nem tudta a helyes választ - az előbbi szerint Tilla, az utóbbi szerint Till Attila. VV Éva javasolta Gáspár Győzőnek, hogy vegyen egy értelmező kéziszótárt, mert az Attila és a Tilla nem ugyanaz. (A helyes válasz egyébként Till lett volna.)

Az első adást a sárga malacok csapata nyerte

VV Évának versenyzőként is sikerült nagyot égnie. Bár a legtöbb kérdésnél elhappolta a válaszadás lehetőségét Aleska elől, a "Hány kereke van egy tandem biciklinek?" kérdés rajta is kifogott. Aleska szerint egy - ezen Majka és Tilla sírva nevettek -, míg VV Éva szerint három, majd a számot nullára változtatta, mert szerinte a tandem biciklinek nincs is kereke.

A hétfői napot végül 53-37-re a sárga malacok, vagyis Bárdosi Sanyi, Győzike és VV Éva csapata nyerte.

Fotó: TV2/Ezek megőrültek!, Facebook/Ezek megőrültek

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük