Online közvetítésen nézhetik, akik nem jutnak be az Arénába

Presser, Rúzsa és a Magna Cum Laude lépnek fel a Telekom exkluzív koncertjén. (x)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy csak a Magenta 1 előfizetőinek tervezték a Telekom exkluzív koncertjét, a 2017. február 12-i, este 8 órakor kezdődő eseményről senki sem marad le, aki rácsatlakozik a Telekom élő streamjére. A Presser Gábor, Rúzsa Magdi és a Magna Cum Laude fellépésével megrendezett koncerten bárhonnan, bármilyen internetes eszközről élvezheted.

Mivel már most telt házasnak ígérkezik a Telekom zártkörű koncertje, ahol Presser Gábor és Rúzsa Magdi mellett a Magna Cum Laude is fellép, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Telekom élő streamen teszi lehetővé ügyfeleinek és minden érdeklődő zenebarátnak, hogy távolról is élvezhessék a különleges produkciót.

A február 12-i exkluzív eseményekre, amelyet Budapesten, a Papp László Sportarénában rendeznek meg, csak azok kaphattak belépőt, akik 2017. június 30-ig már legalább egy éve Magenta 1-ügyfelek, és akik részvételi szándékukat időben jelezték a Telekomnak. A koncertekre kizárólag az első tízezer, teljeskörűen kitöltött regisztrációval rendelkező Magenta 1 ügyfél kapott két főre szóló belépőjegyet.

Az este 8-kor kezdődő koncertet élőben streameli a Telekom saját, erre dedikált telekom.hu/magenta1koncert aloldalán, valamint az Origo felületén. Így azok sem maradnak le az élményről, akik nem jutnak be az Arénába.

A Magenta 1 koncerten elhangzik majd Rúzsa Magdi és Presser Gábor előadásában Presser Gábor és Novák Péter legújabb szerzeménye, a Dobj egy papírrepülőt! is. A számhoz készített videoklipet csak 2016 decemberének utolsó napjaiban mutatták be a Telekom Facebook-oldalán, amelyet december vége óta több mint négyszázezren néztek meg.

https://www.youtube.com/embed/UJlcPnZVjsc?rel=0&showinfo=0

Röviden a Magenta 1 csomagról

A Magyar Telekom a Magenta 1 elnevezésű vezetékes és mobil szolgáltatásokat tartalmazó integrált kedvezménycsomagját 2015 augusztusában vezette be, az azóta eltelt alig másfél év alatt előfizetőinek száma pedig már a százezret is meghaladta.

A csomagra történő előfizetéssel az ügyfelek egy kézből kapják kedvező áron mindazon szolgáltatásokat, amelyekre az egy háztartásban élőknek szükségük lehet, így a mobilszolgáltatásokat, TV-s csomagot, otthoni internetet és vezetékes telefont is.

A Telekom időről időre exkluzív ajánlatokkal köszöni meg a Magenta 1-es ügyfeleknek, hogy ezt a csomagot választották. Míg tavaly nyáron a vállalat három hónapon keresztül korlátlan mobilinternet-használatot biztosított számukra, szeptembertől pedig az adott helyen elérhető maximális le- és feltöltési sebességgel mobilnetezhetnek a Telekom hálózatán a Magenta 1 előfizetéssel rendelkezők, valamint a velük egy mobil folyószámlán lévő családtagjaik, bárhol is tartózkodjanak az ország területén.

Ezt is szeretjük