Bunkó beszólásaival mindenkit kikészített az Exek az édenben új pasija
Az újonnan érkezett Csaba nem tett túl jó benyomást a többiekre.

exek-az-edenben-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Exek az édenben múlt heti utolsó adásában végül Alexnek kellett távoznia Bali szigetéről, miután az ő nyakába került a legtöbb virágfüzér. Pedig Geri alatt is rezgett a léc, aki túltaktikázta a játékot, de Norbi hatására neki végül megkegyelmeztek a lányok. 

A hétfői epizódban gyorsan kezdetüket vették a váratlan események, a játékosok ugyanis alig keltek ki reggel az ágyból, máris megszólalt a tablet. A nappaliban összegyűlve meghallgatták az üzenetet, amiből megtudták, hogy ezúttal Andi, Milán és Geri mehet randevúzni. Ettől Milán ijedt meg a legjobban, hiszen Andi exeként jól emlékezett arra, hogy nem valami szépen váltak külön az útjaik, emiatt aztán meglehetősen stresszelve várta a kiruccanást.

Ha csávó, mi pirítjuk, ha csaj, akkor ti

- mondta Norbi a lányoknak, hiszen mindannyian sejtették, hogy egy újabb ex érkezik majd Bali szigetére, hogy felforgassa a nyugalmukat. A napsütötte tengerparton már ott vártak rájuk a napágyak, ám amint elheveredtek rajta, feltűnt a színen Csaba, Andi expasija. A 33 éves srác Budapestről érkezett, sofőrként dolgozik, emellett pedig futballozik is. Elmondta, hogy a saját korosztályát részesíti előnyben, emellett a pénzt jött megnyerni, egykori barátnőivel pedig egyáltalán nem tartja a kapcsolatot.

Andit hidegzuhanyként érte Csaba váratlan felbukkanása, Geri és Milán viszont azonnal faggatni kezdte, hogy mikor és milyen kapcsolatban is állt Andival. Kiderült, hogy négy-öt évvel ezelőtt egy hosszabb futó kalandban volt részük, mely egy egész nyáron át tartott. 

Norbi kapott egy szerelmeslevelet Diától

A villában mindeközben egy Norbinak érkezett levél okozott bonyodalmakat. Norbi eldönthette, hogy egyedül vagy a többiek előtt olvassa fel Dia levelét, ő pedig a biztonság kedvéért először egyedül szembesült egykori párja megrendítő üzenetével. A megható szerelmes sorok alaposan felzaklatták Norbi amúgy is instabil kedélyállapotát, hiszen, mint bevallotta, napról napra nehezebb neki a szigeten Dia nélkül. Természetesen Zsuzsi is padlót fogott a féltékenységtől, és alig bírta tartani magát, el is vonult azonnal a szobájába.

Norbi megpróbálta vele megbeszélni a dolgot, de Zsuzsi hárította a közeledését. Ennek a színjátéknak minden bizonnyal súlyos következményei lesznek majd, hiszen, míg Norbi elhitette a többiekkel, hogy egyáltalán nem érintette meg a Diától kapott, kézzel írt levél, a nézőknek bevallotta, hogy őt szereti, és amint véget ér a valóságshow, egy párként folytatják majd itthon.

Geri fellélegezhetett

A villába visszatérve Csaba nem tett valami jó benyomást a többiekre bunkó és cinikus megjegyzéseivel, egyedül Franciskának tetszett meg, hiszen neki pontosan ilyen férfi az ideálja. Csaba megérkezésének rajta kívül Geri örült még, hiszen pillanatok alatt elterelte róla és múlt heti súlyos botlásáról a játékosok figyelmét, amivel jelentősen megnőttek a villában maradásának esélyei.

Legszívesebben felpofoznám

- jelentette ki Norbi, hiszen őt idegesítette a legjobban Csaba, akit egy rafinált focistának titulált, majd hozzátette, hogy rövid időn belül össze is fogja vele rúgni a port. Nem sokkal később harmadszor is zenélni kezdett a tablet, új beköltözőként pedig Csaba vihette el az egyik lányt randizni, ő pedig Franciskát választotta. Franciska azonban nem rejtette véka alá, hogy habár első pillantásra megtetszett neki Csaba, a stílusa és udvariatlan megnyilvánulásai miatt már egyáltalán nem szimpatikus számára.

A randevújuk során viszont az eddigi legnagyobb élményben lehetett részük, hiszen elefántháton utazhattak Bali gyönyörű szigetén, a megismerkedésük után pedig Franciska a bizalmába fogadta Csabát. 

Andi ügyesen megkeverte a paklit

A villában ezzel egy időben Tamás megkörnyékezte Bernit, és azt mondta, hogy Franciska helyett az ő párjaként szeretne eljutni a döntőig, mivel rajta kívül már senkiben nem tud megbízni, Berni pedig nagyon örült Tamás váratlan közeledésének. Andi egy ügyes műbalhét színlelve összeugrasztotta a srácokat, és leleplezte Tamást, aki azonnal hátba támadta, amint azt hitte, hogy elgyengült – persze azt nem tudhatta, hogy Andi csak színleli a Csaba érkezése miatti aggodalmát.

A délután folyamán negyedszer is megszólalt a tablet, az üzenetben pedig a randin elhangzott egyik baljós mondat állt: "Ha csajválasztás lenne, most kinek kellene mennie? Berninek." Mikor Franciska és Csaba visszajöttek a randiról, a többiek feltűnően savanyú arccal fogadták őket, Franciska azonban szemrebbenés nélkül bevallotta, hogy ő mondta ezt, mivel a legnagyobb vetélytársának Bernit érzi. Tamás ekkor közölte vele, hogy már át is költözött Bernihez, Franciska azonban határozottan megvédte magát, miközben össztűz alá vették.

Estére kiéleződtek az ellentétek a játékosok között, Franciska és Berni csúnya szóváltásba is keveredett, cicaharcukba pedig senki sem akart belekeveredni. A tablet ötödik üzenete felszólította Csabát, hogy új beköltözőként válassza ki, melyik lánnyal szeretne együtt aludni, ő pedig azonnal rávágta Franciska nevét. Egy ilyen nehéz nap után nem csoda, hogy az esti buli meglehetősen erőltetettre sikerült, nem is érezték valami jól magukat a játékosok, hiába lazítottak egy kis alkohollal.

Ezt is szeretjük