Barna bombázó miatt őrjöngtek a féltékenységtől az Exek az édenben versenyzői
Norbi exének felbukkanása alaposan kikészítette a játékosokat.

exek-az-edenben-4-resz-norbi-zsuzsi
beauty and style
Top olvasott cikkek

Múlt héten csütörtökön az Exek az édenben játékosai közül a mindenkit idegesítő Bence távozott elsőként a villából, miután a lányok egyhangúlag kiszavazták. A tegnap esti adásban egy újabb ex váratlan megérkezése szította fel az amúgy sem túl nyugodt kedélyeket, a pattanásig feszült végkifejlet során pedig az ordibálás és káromkodás közepette elszabadultak az elfojtott indulatok.

A negyedik rész elején még úgy tűnt, hogy Dia és Norbi kapcsolata napról napra egyre jobb és erősebb, ám idővel mindenki számára világossá vált, hogy a látszólagos béke és harmónia mögött rengeteg kétely és féltékenység emészti Diát, aki végül nem is bírta elviselni a rá nehezedő óriási nyomást.

A tablet első üzenetéből a játékosok megtudták, hogy ezúttal Dia, Berni és Norbi mehetnek a tengerpartra, ahol a napágyakon fekve izgatottan várták, hogy vajon melyikük exe érkezik meg következőként. Nem lett igazuk azoknak, akik arra tippeltek, hogy Dia valamelyik volt pasija bukkan fel a múltból, ugyanis Zsuzsi jött, Norbi egykori barátnője. A 24 éves budapesti lány a vendéglátóiparban dolgozik, és elmondta, hogy az elmúlt négy év során sok csalódás érte, majd hozzátette, hogy kicsit elviselhetetlennek tartja magát.

Zsuzsi minden erejével vissza akarja szerezni Norbit

Zsuzsi egyébként hisztis és erőszakos egyéniségként jellemezte még magát. Norbival tinédzserkoruk óta ismerik egymást, évek óta húzódó rapszodikus kapcsolatukat pedig macska-egér játékként írta le. Dia nem rejtette véka alá első benyomását, miszerint

számító kis dögnek tartja Zsuzsit, aki azért jött ide, hogy megkapja Norbit.

Bárki, csak ne Zsuzsi jött volna meg – fejezte ki aggodalmát Norbi, akinek viharos, hat évig tartó viszonya volt egykori barátnőjével, nem véletlen, hogy sokat veszekedtek is. Tamást nem igazán nyűgözte le Zsuzsi, mivel véleménye szerint Norbi jobb csajokat is össze tudna szedni, Berni és Dia sem volt elragadtatva tőle, ahogyan Milánt sem vette le a lábáról.

A tableten érkező második üzenetből kiderült, hogy ezúttal Zsuzsi mehet randevúzni, ő pedig természetesen Norbit választotta. Egy hangulatos étteremben balinéz ételek elkészítésében merülhettek el együtt egy helyi séf irányítása alatt, a meghitt főzés és kajálás során pedig gyorsan egymásra hangolódtak. 

Mindeközben a villában egyre sistergőbbé vált a hangulat. Dia feszült be a legjobban, hogy párját randizni vitték, és elmebetegnek nevezte feltűnően határozott riválisát. Persze valahol érthető Zsuzsi álláspontja is, aki alakoskodás helyett az őszinteség jegyében jelentette ki kerek-perec, hogy ő bizony nem barátnőket szerezni jött erre a szigetre. A közös főzés során egyre közelebb is kerültek egymáshoz, de vajon Norbi kitart Dia mellett, vagy visszatér Zsuzsihoz?

Egy leleplező fotó érkezett tableten

A villában mindeközben újra zenélni kezdett a tablet, de újabb üzenet helyett ezúttal egy fénykép várta a játékosokat, ami a balinéz étteremben készült az egymás kezét fogó Zsuzsiról és Norbiról. Dia azonnal padlót fogott, pedig azt még nem is tudta, hogy a romantikus ebéd során egy gyengéd csók is elcsattant, többek szerint azonban túlreagálta ezt az egészet.

A randevúról visszatérve Zsuzsi cselesen megsúgta Franciskának, hogy elcsattant egy csók is közöttük az étteremben, majd később arra kérte, hogy ezt ne mondja el senkinek. Zsuzsi terve azonban hamar dugába dőlt, hiszen Franciska nem tálalt ki Diának, hogy bekavarjon, hanem inkább Norbihoz ment, hogy elmondja neki, mi is történt, ezzel a váratlan húzásával pedig sikerült még jobban Norbi bizalmába férkőznie.

A tegnapi napon ezek után negyedszer is megszólalt a tablet, de ami az utolsó üzenetben állt, arra egyikük sem volt elégé felkészülve. Zsuzsi kapott ugyanis lehetőséget, hogy eldöntse, ki kivel aludjon együtt ezen a héten. Gondolkodási időt egyáltalán nem kapott, és azonnal kellett döntenie, ám ő nem habozott: Tamást és Franciskát, illetve Milánt és Andit nem választotta szét, viszont Norbira rögtön lecsapott, ezért aztán Dia és Berni kerültek egy szobába. 

Zsuzsi megállíthatatlannak tűnt

Norbit szemmel láthatóan egyre jobban frusztrálta a két lány cicaharca, és nem igazán örült, hogy néhány nap után másik szobába kellett költöznie, Dia pedig csak egyre idegesebb lett. Zsuzsi magabiztossága elég félelmetesnek tűnt a többiek szemében, ahogyan kijelentette, hogy ő márpedig 24 órán belül újra meghódítja Norbit.

Mire leszállt az este, elszabadultak az indulatok Bali szigetén. Tamás nagyon nehezményezte, hogy Dia leküldte hozzá Norbit, ahelyett, hogy elmondta volna neki, hogy miféle leleplező fényképet kaptak a tableten. Tamás végül hangosan kiabálni kezdett Diával, akit sértő és alpári szavak kíséretében hazugnak nevezett. A feszült és kimerült Norbi ekkor már aludni próbált, de Dia kirángatta az ágyból, ő pedig egy határozott vágással rendet tett:

Fejezzétek be, mindenki kussoljon el!

- emelte fel a hangját, ám hiába igyekezett kibékíteni az egymással összeveszett Diát és Tamást, nem járt sikerrel. A játékosok egy ilyen megterhelő nap után meglehetősen rossz hangulatban és keserű szájízzel tértek nyugovóra, a legnehezebb éjszakája pedig minden bizonnyal Norbinak lehetett, aki egyelőre képtelen volt eldönteni, hogy Diát vagy Zsuzsit akarja igazán.

Ezt is szeretjük